Αρχική » Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών – Με πίστη, αλλά χωρίς έπαρση στον ”τελικό”»

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών – Με πίστη, αλλά χωρίς έπαρση στον ”τελικό”»

by admin

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του ο Κυριάκος Κυριάκος μετά την ευρεία επικράτηση (4-1) των Θεσσαλονικιών επί των «πρασίνων».

Μάλιστα, χαρακτήρισε την Τούμπα ως την πιο υπέροχη των τελευταίων ετών.

Πλέον, μετά και την ταυτόχρονη ήττα (2-0) της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, μία «στροφή» πριν το φινάλε.

Την τελευταία αγωνιστική, λοιπόν, θέλουν το «διπλό» στο ντέρμπι με τον Άρη (σε περίπτωση που η «Ένωση» νικήσει την ίδια ώρα τη Λαμία). Από την πλευρά του το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο «δικέφαλος» πρέπει να πάει στον «τελικό» του «Κλ. Βικελίδης» με πίστη και χωρίς έπαρση ή άγχος.

«Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών, η συμβολή της ήταν καθοριστική στις νίκες που χρειάστηκαν για να εξαρτάται πια από εμάς σε έναν τελικό. Χρειάζεται όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να τον αντιμετωπίσει με αυτοπεποίθηση αλλά όχι έπαρση και με πίστη, όχι με άγχος.

Ειλικρινά και πάλι μπράβο σε όσους ήταν εδώ όταν η ομάδα τους χρειάστηκε περισσότερο. Ένα ακόμη…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like