Αρχική » Κυριάκος για Γκαγκάτση: «Δεν μπλέκεις»

Κυριάκος για Γκαγκάτση: «Δεν μπλέκεις»

by admin

Αποθέωσε τον Μάκη Γκαγκάτση και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά του να εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΟ ο Κυριάκος Κυριάκος.

Το μέλος του Δ.Σ. και διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ με ανάρτησή του αποχαιρέτησε παράλληλα τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο των «ασπρόμαυρων» αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως: «ο Μάκης είναι ο πιο χαρισματικός, έξυπνος, αφιερωμένος στην αποστολή του, επίμονος και ακέραιος άνθρωπος που γνώρισα στο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Κυριάκος Κυριάκος για τον Μάκη Γκαγκάτση:

«Την ανακοίνωση του Μάκη Γκαγκάτση για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ την γνώριζα, την περίμενα, μου δημιουργεί περηφάνια για εκείνον, ασφάλεια για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και στενοχώρια που θα τον αποχωριστώ από την καθημερινότητα που έχουμε στενά μαζί τα τελευταία 16 χρόνια.

Από τη μέρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης μου είπε «μάθε στον μικρό τα κατατόπια», μέχρι και σήμερα που αν μια απόφαση δεν έχει την επιβεβαίωση του Μάκη, δεν την νιώθω σωστή.

Θέλω δημόσια να δηλώσω πως ο Μάκης είναι ο πιο χαρισματικός, έξυπνος, αφιερωμένος στην αποστολή του, επίμονος και ακέραιος άνθρωπος που γνώρισα στο ποδόσφαιρο. Είναι ο μόνος άνθρωπος που σε όλες μας σχεδόν τις διαφωνίες με πείθει ότι έχω άδικο!! Δεν μπλέκεις…

Είναι επίσης τρομακτικά πολύ ΠΑΟΚ με μια έννοια παραδοσιακή, πιστή στην ιστορία, ακλόνητη. Δεν υπήρχε ιδανικότερος άνθρωπος να τρέξει αυτό το θεότρελο καράβι, σ αυτήν την θεότρελη πόλη, με τόσες… θεότρελες επιτυχίες, εφαρμόζοντας το πνεύμα του Ιβάν Σαββίδη κατά γράμμα, βοηθώντας τον κιόλας να αντιλαμβάνεται πλήρως τον αντίκτυπο κάθε απόφασης, ακόμη κι από μακριά. Για τον παράγοντα που έχει γίνει σήμερα, ο Μάκης οφείλει πολλά στον Ιβάν.

Ο Μάκης είναι ο τύπος μάνατζερ που δουλεύει διπλάσια από το προσωπικό του, στερείται κανονικής ζωής για να μην είναι ποτέ απροετοίμαστος ή αδιάβαστος και στο τέλος παίρνει την ευθύνη για τα λάθη όλων μας.

Για να μην γίνει πολύ δακρύβρεχτο το κείμενο, θα σταθώ στο εξής: Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ξέρει που έμπλεξε! (σ.σ. γέλια) Όταν όλες οι παθογένειες τρακάρουν στο αγύριστο κεφάλι του, θα χάσουν οι…παθογένειες. Το ξαναλέω: δεν μπλέκεις! Και το παράδειγμα διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αφήνει, είναι μια τεράστια προίκα.

Κάντε screenshot το παρόν post, πριν με αναγκάσει να το κατεβάσω, όπως με έβαζε να εξαφανίζω όλα τα θετικά για εκείνον δημοσιεύματα!

Καλή επιτυχία αδερφέ!».

ΑΠΗΓΗ

You may also like