Αρχική » Κουλιεράκης:«Παίξαμε σαν πρωταθλητές-Έτοιμοι για το ματς με τον Άρη»

Κουλιεράκης:«Παίξαμε σαν πρωταθλητές-Έτοιμοι για το ματς με τον Άρη»

by admin

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τρίτο σερί ντέρμπι και τόνισε πως δεν θα τον πειράξει που θα χάσει τον «τελικό» με τον Άρη, αν η ομάδα του κερδίσει και πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

-τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε σαν πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά, μπορούμε να το κάνουμε για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Όλοι μέσα στα αποδυτήρια είναι έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που απομένει και να γίνουμε πρωταθλητές».

-για την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε: «Η δική μου δουλειά τελείωσε εδώ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, δέχτηκα την κάρτα και δεν έχω δικαίωμα να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν στενοχωριέμαι που δεν θα παίξω. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

-για το σερί του ΠΑΟΚ στο φινάλε: «Το έχω ξαναπεί. Η ψυχή μιλάει. Με αυτή παίζουμε, όταν κουράζεται το σώμα. Είχαμε πίστη, το γνωρίζαμε και έτσι κρατηθήκαμε. Τίποτα δεν τελείωσε, έχει ένα ακόμα παιχνίδι, θα ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το ματς ακόμα και… αύριο αν παίζαμε. Στην αρχή της σεζόν, δεν είχαμε δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη. Όλοι μαζί χτίσαμε μέταλλο, ψυχή και δείξαμε πως παίζουμε από την αρχή της χρονιάς σαν πρωταθλητές. Αυτό βγαίνει μέχρι και τώρα που φτάσαμε στο φινάλε».

-για τα σενάρια για το μέλλον του: «Προέχει το ματς της Κυριακής και το πως στεφθούμε πρωταθλητές τίποτα άλλο».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like