Αρχική » Κοντός: «Να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ, εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές»

Κοντός: «Να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ, εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές»

by admin

Δεν άργησε να έρθει η πρώτη απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR για την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να προβεί σε καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα όσα είπε μέσω Instagram μετά το Game 2 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων», ο Διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω social media, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Αρχές θα πρέπει να επέμβουν και να γίνει έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη πάνω στο παρκέ, καθώς οι «πράσινοι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

«Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μια φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές», ανέφερε αρχικά στο πρώτο του story, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο.

«Τη Δευτέρα όλοι μαζί στο ηφαίστειο. Βήμα, βήμα εμείς. Και κάτι τελευταίο. Ας κάνουμε και καμία ελληνοποίηση. Μπορεί να χρειαστεί. Καλό μας βράδυ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like