Αρχική » Κετσετζόγλου: «Κρίσιμες επαφές στην ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης είναι και θα είναι εδώ» – Το ενδεχόμενο να βρει… συμπαίκτη

Κετσετζόγλου: «Κρίσιμες επαφές στην ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης είναι και θα είναι εδώ» – Το ενδεχόμενο να βρει… συμπαίκτη

by admin

Ημέρα… εξελίξεων ξημέρωσε στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης -όπως αναμενόταν- βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (10/6) στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ώστε να χαράξει γραμμή για το μέλλον της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είναι πολύ ενεργός στον σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, τον οποίο «τρέχει» σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του και ασφαλώς με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, τονίζοντας «Ο Μελισσανίδης είναι και θα είναι εδώ. Κάποια στιγμή θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο κ. Ηλιόπουλος είναι εδώ και καιρό κοντά στον κ. Μελισσανίδη. Δεν καίγεται να βρει ιδιοκτήτη η ΑΕΚ. Κάποια στιγμή θέλει να βάλει μπροστά την επόμενη ημέρα».

Επιπλέον, μίλησε για το ενδεχόμενο να βρει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ… συμπαίκτη, επισημαίνοντας: «Δεν το αποκλείω. Είναι σε μία φάση που δεν θα βρίσκεται για πάντα στην ΑΕΚ».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like