Αρχική » Κετσετζόγλου: «Θα ξεκαθαρίσει σύντομα του Αραούχο, η ΑΕΚ δεν έχει αποσύρει την πρόταση-Πιο πιθανό να μείνει ο Χατζισαφί»

Κετσετζόγλου: «Θα ξεκαθαρίσει σύντομα του Αραούχο, η ΑΕΚ δεν έχει αποσύρει την πρόταση-Πιο πιθανό να μείνει ο Χατζισαφί»

by admin

Στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ στάθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, ανέφερε πως ο Αργεντινός δεν επιδίωξε ένα ραντεβού στο τέλος της σεζόν πριν φύγει για τις διακοπές του, αλλά ούτε και η «Ένωση» τον πίεσε, περιμένοντας από τον παίκτη να υπάρξει επαφή.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συνέχισε λέγοντας πως οι δύο πλευρές θα ξαναμιλήσουν και θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο (όπως και με τον Άμραμπατ), με τους «κιτρινόμαυρους» να μην έχουν αποσύρει την πρόταση της επέκτασης του συμβολαίου, η οποία εκτίμησε ότι είναι για τρία χρόνια.

Παράλληλα, επισήμανε πως δεν έχει παρθεί απόφαση για τον Εχσάν Χατζισαφί, αν και υπογράμμισε ότι το πιο πιθανό είναι να μείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like