Αρχική » Καρεμπέ: «Όταν μιλάμε για το DNA της νίκης ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Καρεμπέ: «Όταν μιλάμε για το DNA της νίκης ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

by admin

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, σχολιάζοντας το μεγάλο επίτευγμα των Πειραιωτών με την κατάκτηση του Conference League.

Παράλληλα, ο Γάλλος, σύγκρινε το DNA νικητή που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και οι «μερένχες», ομάδες τις οποίες έχει τιμήσει με την παρουσία του από τα χρόνια που έπαιζε ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα και γενικότερα όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι τώρα έχουμε κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα. Είναι μια πραγματικότητα.

Είναι μόνο η αρχή, επομένως συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά με βάση αυτό που πετύχαμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Μιλώντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι τελικοί της είναι πάντα συνυφασμένοι με νίκες. Όπως κάναμε και εμείς στον πρώτο ματς τελικό, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο στο σπίτι μας. Επομένως όντως είμαστε σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν μιλάμε για DNA, όταν μιλάμε για την κουλτούρα της νίκης, ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like