Αρχική » Καμπάτσο: «Ο Ολυμπιακός παραμένει πολύ επικίνδυνος παρά τις απώλειες Σλούκα και Βεζένκοφ»

Καμπάτσο: «Ο Ολυμπιακός παραμένει πολύ επικίνδυνος παρά τις απώλειες Σλούκα και Βεζένκοφ»

by admin

Παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα ο Ολυμπιακός, παρά τις αποχωρήσεις των Σλούκα και Βεζένκοφ επισημαίνει ο Φακούντο Καμπάτσο σε δηλώσεις του ενόψει του ημιτελικού των δύο ομάδων στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης υπογραμμίζει ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν μεγάλη προσοχή και εύχεται να σπάσει φέτος η κατάρα η οποία θέλει τις ομάδες που τερματίζουν πρώτες στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου να μην κατακτούν και το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων στο “Eurohoops”:

Για το βραβείο του MVP της σεζόν, που πήγε στα χέρια του Μάικ Τζέιμς:

«Δεν αισθάνομαι MVP. Αυτά μπορείτε να τα λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Όταν η ομάδα παίζει καλά, κάθε μονάδα μέσα σε αυτήν ανεβαίνει επίπεδο».

Για την… κατάρα που έχει όποιος τερματίζει στην 1η θέση της regular season:

«Μακάρι να σπάσει φέτος αυτή η κατάρα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει εδώ. Βέβαια πάντα είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις στο Final Four γιατί είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά έχουμε παίκτες και προπονητικό επιτελείο με νοοτροπία νικητή».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχασε το καλοκαίρι τους Σάσα Βεζένκοφ – Κώστα Σλούκα, αλλά προκρίθηκε ξανά στο Final Four:

«Έχει μεγάλη αξία αυτό το επίτευγμα. Μπορεί να έχασε αυτούς τους δύο παίκτες αλλά σε γενικές γραμμές διατήρησε το ίδιο πλάνο, έχει τον ίδιο προπονητή και έρχεται με την εμπειρία των προηγούμενων Final Four, γεγονός που τον κάνει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like