Αρχική » Κίνηση που θα συζητηθεί από τον Ντοκ Ρίβερς: Ζήτησε την απόλυση του Τζος Οπενχάιμερ!

Κίνηση που θα συζητηθεί από τον Ντοκ Ρίβερς: Ζήτησε την απόλυση του Τζος Οπενχάιμερ!

by admin

Οι Μιλγουόκι Μπακς είδαν την πολύ αρνητική σεζόν τους να ολοκληρώνεται πρόωρα με αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των playoffs και έχουν ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη ενέργεια του Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα παρά το αρνητικό ρεκόρ του με αυτή, έχει ήδη προκαλέσει συζήτηση. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος κόουτς αποφάσισε να ανανεώσει το τεχνικό του τιμ, ζητώντας την απόλυση πολλών από τους βοηθούς του, ανάμεσα στους οποίους οι Ντι Τζέι Μπέικερ, Σίντνι Ντόμπνερ και Τζος Οπενχάιμερ.

Ειδικά ο τελευταίος, πρόκειται για ένα επί σειρά ετών μέλος των «ελαφιών», και υπήρξε καταλυτικός στη σωματική αλλά και τεχνική ανάπτυξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Ο Οπενχάιμερ δούλεψε στους Μπακς από το 2013 μέχρι το 2016 και από το 2020 έως το 2024, κατακτώντας μαζί τους το πρωτάθλημα, ενώ ο «Greek Freak» είχε αναφέρει στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, πως ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην πορεία του. Μάλιστα, το 2022 τον πήρε μαζί του στο Eurobasket, ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like