Αρχική » Ιταλία – Τουρκία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ιταλία – Τουρκία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ιταλία – Τουρκία: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα με τη «σκουάντρα ατζούρα» να δοκιμάζεται κόντρα στην Τουρκία του… ομοεθνούς Μοντέλα.

ΙΤΑΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ιταλία – Τουρκία προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» (38.279), Μπολόνια.
  • Διαιτητής: Σεμπάστιαν Γκισάμερ.
  • Η Ιταλία δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Τουρκία, μετρώντας εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δώδεκα ματς απέναντί της.
  • Σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Ιταλίας

Δυσκολεύτηκε αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στο Euro της Γερμανίας η Ιταλία, παίρνοντας τη λευκή ισοπαλία με την Ουκρανία στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών. Κέρδισε και τα δύο φιλικά στο τελευταίο παράθυρο των εθνικών κόντρα σε Βενεζουέλα (2-1) και Εκουαδόρ (2-0). Η αρχική αποστολή του Σπαλέτι περιλαμβάνει αρκετά καινούρια πρόσωπα και πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, με πολλά μεγάλα ονόματα να απουσιάζουν. Ανάμεσα σε αυτούς που δε θα παίξουν στο Euro συγκαταλέγονται οι Ατσέρμπι, Λοκατέλι, Τζανιόλο, Ουντόγκι και Σκαλβίνι.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Πιθανότατα εκτός θα μείνει ο Σκαμάκα που έπαιξε ματς με την Αταλάντα την Κυριακή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ντοναρούμα – Νταρμιάν, Μπουοντζόρνο, Μπαστόνι – Καμπιάσο, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Ντιμάρκο – Κιέζα, Πελεγκρίνι – Ρασπαντόρι.

Ρεπορτάζ Τουρκίας

Έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε στο Euro, παίρνοντας μάλιστα την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου και προσπερνώντας την Κροατία. Η Τουρκία ψάχνει την επιστροφή της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2008, όταν είχε φτάσει στα ημιτελικά. Πάντως, στα δύο φιλικά που έδωσε τον Μάρτιο προβλημάτισε. Ειδικά στο 6-1 από την Αυστρία, ενώ προηγήθηκε ήττα με 1-0 από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Stat attack: Το goal/goal επιβεβαιώθηκε σε επτά από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της.

Απουσίες: Εκτός της τελικής αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σογιουντσού, Ουντέρ και Ουνάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσακίρ – Τσέλικ, Ντεμιράλ, Αϊχάν, Εζκατσάρ – Τσαλχάνογλου, Εζτσάν – Ακγκούν, Γκιουλέρ, Γιλντίζ – Ουνάλ.

Ιταλία – Τουρκία προγνωστικά

Αρκετά λαβωμένη κατεβαίνει στο Euro η Ιταλία, η οποία μετά την κατάκτηση του τροπαίου το 2021 δεν έχει δείξει κάτι θετικό. Οι φιλόδοξοι Τούρκοι θέλουν να δείξουν καλά στοιχεία και να βάλουν τέλος στην αρνητική παράδοση απέναντι στους «ατζούρι», ακόμα κι αν πρόκειται για φιλική αναμέτρηση. Αναμένεται να δούμε γκολ εκατέρωθεν, οπότε το 1.80 του Pamestoixima.gr για το goal/goal μας καλύπτει.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like