Αρχική » Θρήνος στον Παναθηναϊκό! – Koubanezos.gr

Θρήνος στον Παναθηναϊκό! – Koubanezos.gr

by admin

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Ο φροντιστής του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης είχε υποστεί σοβαρό καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια των πλέι οφ της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το Game 4 με τους Ισραηλινούς διακομίστηκε στο νοσοκομείο, εκεί που παρέμεινε για μέρες στη ΜΕΘ και επέστρεψε στην Ελλάδα και έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό ταξίδι Πάρη μας».

Πηγή: sportdog.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like