Αρχική » «Η Νάπολι ενδιαφέρεται για τον Μουζακίτη του Ολυμπιακού»

«Η Νάπολι ενδιαφέρεται για τον Μουζακίτη του Ολυμπιακού»

by admin

Η Κ19 του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μια συγκλονιστική πορεία, η οποία έφτασε ως την κατάκτηση του Youth League μετά το 3-0 επί της Μίλαν.

Όπως είναι λογικά, η φοβερή χρονιά των «ερυθρόλευκων» έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ενδιαφερόμενων για παίκτες της ομάδας.

Ένας από αυτούς που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις ήταν ο Χρήστος Μουζακίτης, ο οποίος φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Νάπολι όπως τονίζει το «Giovanili Napoli».

«Σύμφωνα με κάποιες φήμες, η Νάπολι θα ενδιαφερόταν έντονα για έναν πρωταθλητή νέων της. Αυτός είναι ο μέσος του Ολυμπιακού, ο 17χρονος Χρήστος Μουζακίτης, ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου, σχεδόν κυρίαρχος στην πιο σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση για ομάδες νέων.

Μέτρησε 6 γκολ και 1 ασίστ σε 8 παιχνίδια στο Youth League, εκ των οποίων το ένα στον τελικό του Μιλάνου. Στη χώρα του είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά η Νάπολι θα μπορούσε να προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο και τον ανταγωνισμό για να τον ντύσει στα μπλε. Θα δούμε τι θα γίνει», αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like