Αρχική » «Η Μπεσίκτας επικοινώνησε με ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου δείχνοντας το ενδιαφέρον της για τον Ρουμάνο τεχνικό»

«Η Μπεσίκτας επικοινώνησε με ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου δείχνοντας το ενδιαφέρον της για τον Ρουμάνο τεχνικό»

by admin

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας φαίνεται πως βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στην Τουρκία!

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκριτο δημοσιογράφο, Σεκρν Ντικμέ του «Sports Digitale», η διοίκηση των «αετών» είχε επικοινωνία τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον ίδιο τον Ρουμάνο τεχνικό, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για εκείνον, βολιδοσκοπώντας παράλληλα την κατάσταση και τις προθέσεις του «δικεφάλου του βορρά» και του προπονητή.

Μάλιστα, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν και τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο 55χρονος τεχνικός με τους Θεσσαλονικείς, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως σε ομάδα των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων η ρήτρα είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, το buyout ανέρχεται στα 4 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Μπεσίκτας βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέου τεχνικού που θα την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών μετά από μια μέτρια σεζόν με πολλές αλλαγές στον πάγκο της. Μετά την απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος, ο τουρκικός σύλλογος πορεύτηκε με τον υπηρεσιακό προπονητή, Σερντάρ Τοπρακτέπε.

Όσον αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μόλις τον περασμένο Φλεβάρη, ο Ρουμάνος τεχνικός ανανέωσε με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

ΑΠΗΓΗ

You may also like