Αρχική » «Η Λέγκια Βαρσοβίας εξετάζει την περίπτωση του Μιριτέλο»

«Η Λέγκια Βαρσοβίας εξετάζει την περίπτωση του Μιριτέλο»

by admin

Μια άκρως θετική έκπληξη ήταν τη φετινή σεζόν ο Χουάν Μπαουτίστα Μιριτέλο, με τον Αργεντινό άσο να έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ένα πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Λέγκια Βαρσοβίας κινείται για δυο επιθετικούς εκ των οποίων ο ένας είναι ο Μιριτέλο. «Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης σε 31 αγώνες, σημείωσε 14 γκολ, είχε 2 ασίστ και έλαβε 6 φορές κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη. Προηγουμένως, ως παίκτης της Αργεντινής Ντέφενσα, δίνονταν κάθε χρόνο δανεικός. Για τη Σαν Μαρτίν σημείωσε 13 γκολ σε 35 ματς και είχε 2 ασίστ», γράφουν χαρακτηριστικά.

Ασφαλώς, για τον ποδοσφαιριστή των πρώτο λόγο τον έχουν οι Αρκάδες. Διότι αυτοί τον είχαν ως δανεικό από την Ντεφένσα και έχουν δικαίωμα ενεργοποίησης της ρήτρας του, η οποία είναι λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ.

Εφόσον ο Αστέρας δεν προχωρήσει στην αγορά του ποδοσφαιριστή, τότε θα μπορεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να προχωρήσει σε προτάσεις στην ομάδα της Αργεντινής. Υπενθυμίζουμε πως στην πρώτη του συνέντευξη κατά την παρουσία του στην Ελλάδα, ο Μιριτέλο είχε δηλώσει στο sportfm.gr πως θα ήθελε να μείνει για δέκα χρόνια στον Αστέρα και να συνδυάσει το όνομά του με ιστορικές στιγμές στην ομάδα της Τρίπολης.

Α



ΠΗΓΗ

You may also like