Αρχική » Ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε εκτός playoffs της ACB η Μπασκόνια!

Ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε εκτός playoffs της ACB η Μπασκόνια!

by admin

Με τις εννιά αναμετρήσεις να διεξάγονται ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική της regular season στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Η Μπασκόνια γνώρισε οδυνηρή ήττα με 106-100 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, μένοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας και εκτός playoffs της ACB για πρώτη φορά από τη σεζόν 1994-95, όταν είχε ξεκινήσει να διεξάγεται το πρωτάθλημα με το συγκεκριμένο format!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά της Ευρωλίγκας, είχε για κορυφαίους στο ματς τους Μούσα (19π) και Πουαριέ (18π), βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 28-6, χωρίς όμως να καταφέρει να μπει ως πρώτη στα playoffs.

Αυτό το κατάφερε η Ουνικάχα Μάλαγα, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06, όταν είχε φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου! Η κάτοχος του BCL επιβλήθηκε 93-69 της υποβιβασμένης Παλένθια και μπαίνει στα playoffs έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας!

Στη δεύτερη κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν (μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ACB) η Ομπραντόιρο, παρά τη νίκη της με 97-71 επί της Μπανταλόνα, αφού η Γρανάδα νίκησε και εκείνη, με 74-67 την Γκραν Κανάρια, έχοντας το πάνω χέρι στην ισοβαθμία και εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like