Αρχική » Ζούρος: «Από σήμερα είμαι ελεύθερος – Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεκινήσει με καλύτερες συνθήκες τη νέα σεζόν»

Ζούρος: «Από σήμερα είμαι ελεύθερος – Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεκινήσει με καλύτερες συνθήκες τη νέα σεζόν»

by admin

Με πλουραλισμό στην επίθεση και εξαιρετικά ποσοστά πίσω από τα 6,75μ., ο Ολυμπιακός πέρασε με το εμφατικό 100-68 από την έδρα της ΑΕΚ Betsson, τσεκάροντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Για την Ένωση, ολοκληρώνεται μια αρνητική σεζόν, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, ειδικά στο φινάλε με τα θέματα στις πληρωμές των παικτών. Ο Ηλίας Ζούρος, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει, έκανε έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου, και τόνισε πως πρέπει να βελτιωθούν οι συνθήκες στην ΑΕΚ Betsson έτσι ώστε να αλλάξει και το αγωνιστικό της πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και σοβαρότητα κάθε ανθρώπου. Από εκεί κρίνεσαι και προχωράς. Από σήμερα είμαι ελεύθερος. Στα 38 χρόνια που είμαι στο χώρο πιστεύω πως όπου έχω δουλέψει προσπαθώ να δίνω κάτι και να αφήνω το στίγμα μου.

Αν απαριθμήσουμε τα προβλήματα που είχαμε, θα μιλάμε πολλές ώρες για το ποιοι παίκτες ήταν διαθέσιμοι. Είχαμε προβλήματα σε θέσεις, σε απουσίες, στους αυτοματισμούς. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχει πολύ καλό προπονητή και πολύ καλές συνήθειες. Εμείς αντέξαμε για ένα διάστημα, εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε αυτοματισμούς. Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεκινήσει με καλύτερες συνθήκες τη νέα σεζόν. Όταν παίζεις χωρίς κόσμο δεν μπορείς να έχεις το ίδιο πάθος.

Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4 και μακάρι να τις δούμε στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like