Αρχική » Ζέρβας: «Μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι ξεγραμμένος ο Ολυμπιακός»

Ζέρβας: «Μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι ξεγραμμένος ο Ολυμπιακός»

by admin

Φαβορί για τον τίτλο είναι ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπως επισήμανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού έχει γίνει μειονέκτημα, από τη στιγμή που ο Φαλ είναι τραυματίας και ο Ράιτ έμεινε ορθά εκτός επτάδας ξένων. Αν ο Μιλουτίνοφ είναι στο 80-90% αυτού που μπορεί, αυξάνονται οι πιθανότητες. Ο αντίπαλος έχει το μομέντουμ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι ξεγραμμένος. Έχει την οντότητα για να είναι ανταγωνιστικός και να πάρει το πρωτάθλημα», επισήμανε.

«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να δούμε κάτι διαφορετικό που να μην περιμένουν οι ομάδες. Δηλαδή δεν θα είναι πλέον έκπληξη να παίξει ο Παπανικολάου αρκετά λεπτά στο ‘4’ ή να δούμε σχήματα με Χουάντσο και Μήτογλου μαζί. Και οι δύο ομάδες έχουν απαντήσεις σε ό,τι δοκιμάσει ο αντίπαλος, οπότε περισσότερο θα παίξουν ρόλο οι προσωπικότητες και οι παράγοντες Χ που δεν περιμένουμε. Θα μπορούσαν, για παράδειγμα, να ήταν για τον Ολυμπιακό τέτοιοι ο Λαρεντζάκης ή ο Μήτρου-Λονγκ, ή για τον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης ή ακόμη και ο Μπαλτσερόφσκι που βλέπω τελευταία να έχει ρόλο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like