Αρχική » Ζέρβας: «Αουτσάιντερ μετά από 3 χρόνια στους τελικούς ο Ολυμπιακός – Αναπροσαρμογή με Έβανς, σίγουρα άλλοι δύο γκαρντ»

Ζέρβας: «Αουτσάιντερ μετά από 3 χρόνια στους τελικούς ο Ολυμπιακός – Αναπροσαρμογή με Έβανς, σίγουρα άλλοι δύο γκαρντ»

by admin

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας. Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικά στο χθεσινό (01/06) παιχνίδι με το Περιστέρι bwin και σε όσα συνέβησαν με την επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τονίζοντας: «Συνέβη αυτό, που συμβαίνει και σε πολλά άλλα γήπεδα στην Ελλάδα, με όλες τις ομάδες. Υπήρχαν κάποιοι θρασύδειλοι, που επιτέθηκαν στον Μπαρτζώκα. Τον έβριζαν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Κάποια στιγμή, στο τέλος του αγώνα, δεν τον άφησαν να κάνει δηλώσεις και ο ίδιος επέλεξε να μη μιλήσει στην ΕΡΤ, γιατί θα περνούσαν στον αέρα οι βρισιές. Κατά την έξοδό του, λοιπόν, υπήρχε πολλή ειρωνεία, ακόμη και από έναν 12χρονο και όταν πήγε να φωτογραφηθεί ο Παπανικολάου με κάποιους υπήρξε μεγάλη ένταση, με φτυσιές και σπρωξιές! Πράγματα, που δεν τιμούν καθόλου το Περιστέρι και αμαυρώνουν τη φετινή του πορεία. Ο Ολυμπιακός έχει και πολλά παράπονα για τη στάση της αστυνομίας, που ήταν παθητική».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και τους τελικούς, σημείωσε: «Ήταν δύο παιχνίδια αγγαρεία, κακά τα ψέματα. Στο πρώτο ήταν πολύ άδειος, χθες είχε 2-3 καλά διαστήματα. Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια ο Ολυμπιακός μπαίνει ως αουτσάιντερ στους τελικούς. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί μετά και τη δικαιότατη κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Το μόνο πλεονέκτημα, που υπήρχε στο ρόστερ, με τους ψηλούς, έχει διαλυθεί εντελώς. Αν πάρει το πρωτάθλημα, πάντως, θα είναι επιτυχημένη η χρονιά».

Για τα μεταγραφικά και τον Κίναν Έβανς, είπε: «Θα γίνει μια κουβέντα μαζί του για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Να μην πάρει, δηλαδή, 1,7-1,8 εκατ. ευρώ. Και θα του προταθεί να μπουν ρήτρες, με δεδομένο ότι έχει τραυματιστεί και θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του παίκτη τι θα αποφασίσει. Ο Ολυμπιακός θα πάει για άλλους δύο γκαρντ σίγουρα, από τη στιγμή, κιόλας, που ο Κάνααν δύσκολα φαίνεται πως θα ανανεώσει. Ίσως γίνει και στο ”3” κάποια κίνηση, ενώ του Ρογκαβόπουλου δεν θα προχωρήσει, καθώς ο παίκτης, όπως και πέρυσι, δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like