Αρχική » «Εμπλοκή» για Όρτα! – Koubanezos.gr

«Εμπλοκή» για Όρτα! – Koubanezos.gr

by admin

Λέτε να γίνει κάτι τέτοιο;

μπλοκή στην μετακίνηση του Άντρε Όρτα στον Ολυμπιακό βλέπει η πορτογαλική OJOGO, στην περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να κάνουν πρόταση αγοράς για τον 27χρονο Πορτογάλο, κάτω από το ύψος της ρήτρας των έξι εκατ. ευρώ.

Μπράγκα και Ολυμπιακός συμφώνησαν τον χειμώνα την μετακίνηση του Όρτα έως το τέλος της σεζόν για 200.000 ευρώ ενοίκιο και όψιον αγοράς έξι εκατ. ευρώ.

Όμως, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες να ρίξει το ύψος της ρήτρας κάτω από τα έξι εκατ. ευρώ.

«Ο Αντόνιο Σαλβαδόρ επισημαίνει ακριβώς αυτήν τη ρήτρα και δεν παραιτείται, διεκδικώντας τα συμφέροντα της Μπράγκα, ειδικά επειδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027», τονίζεται στο πορτογαλικό δημοσίευμα.

«Χωρίς δικαίωμα εκπτώσεων, όλα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και επενδυτής στη Ρίο Άβε, θα πληρώσει έξι εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη που έκανε εξαιρετική χρονιά και συνέβαλε στην κατάκτηση του Conference League, λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή διοργάνωση που κέρδισε ελληνικός σύλλογος», αναφέρεται.

«Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και τον απίστευτο σύλλογο που με υποδέχτηκε. Το αφιερώνω και σε αυτούς που ίσως δεν με πίστευαν τόσο πολύ, γιατί κι αυτό με έκανε να αλλάξω και να απολαύσω αυτή τη νίκη. Και ίσως τώρα να πιστέψουν λίγο περισσότερο», είπε με την σειρά του ο Όρτα, μιλώντας στο Sport TV, μετά το τέλος του τελικού με την Φιορεντίνα, με σαφές το μήνυμα δυσαρέσκειας προς την πρώην ομάδα του, πράγμα που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού.

Πηγή: sportime.gr

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

ΠΗΓΗ

You may also like