Αρχική » Ελλάδα – Μάλτα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ελλάδα – Μάλτα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ελλάδα – Μάλτα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα με την Εθνική ομάδα να δοκιμάζεται απέναντι στους αδύναμους Μαλτέζους.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΛΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ελλάδα – Μάλτα προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ούντερσμπεργκ Αρένα» (4.128), Γκροντίγκ.
  • Διαιτητής: Άλαν Κίγιας.
  • Η Ελλάδα έχει απολογισμό 7-3-1 στα έντεκα ματς της απέναντι στη Μάλτα.
  • Σε πέντε από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν over 3,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Έδειξε απρόσμενα καλό πρόσωπο στο «Μπορούσια Παρκ» και τελικά ηττήθηκε στο φινάλε με 2-1 από τη Γερμανία. Προηγήθηκε με γκολ του Μασούρα στο 33’, έχοντας ήδη χάσει κι άλλες σπουδαίες ευκαιρίες, και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Όπως ήταν λογικό οι Γερμανοί ανέβασαν στροφές, ισοφαρίζοντας με τελείωμα του Χάβερτζ από κοντά στο 56’ και κάνοντας τελικά την ανατροπή με εξαιρετικό γκολ του Γκρος στο 89’. Θετικές πάντως οι εντυπώσεις, με τον Παπαδόπουλο να προετοιμάζει την ομάδα για ένα τελείως διαφορετικό ματς σήμερα.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία δέκα ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ιωαννίδης λόγω τραυματισμού που υπέστη στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Γερμανία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης – Σιώπης, Μάνταλος – Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης – Παυλίδης.

Ρεπορτάζ Μάλτας

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Τσεχίας, η οποία άλλωστε είχε και μεγαλύτερο κίνητρο. Με δύο γκολ του Τσίτιλ (44’, 57’), ένα του Νταβίντ (48’) και του Ματέι Γιούρασεκ (85’), ένα του Μπάρακ (6’), ένα του Λινγκρ (71’) κι ένα του Τσέρνι (89’) οι Τσέχοι διέλυσαν με 7-1 τη Μάλτα. Μοναδικός διασωθείς για την ομάδα του Μαρτσολίνι ήταν ο Πολ Εμπόνγκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 59’, με τον αδερφό του Ζόσεφ Εμπόνγκ να αποβάλλεται 25 λεπτά αργότερα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία επτά ματς επιβεβαιώθηκε το over 3,5.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμειναν οι Μοντεμπέλο, Ζαμίτ-Λοναρντέλι και Γιάνκαμ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μπονέλο – Τζιν Μποργκ, Πέπε, Στιβ Μποργκ – Ζ. Εμπόνγκ, Γκιγιαμιέ, Πιζάνι, Τέουμα, Καμεντζούλι – Π. Εμπόνγκ, Σαταριάνο.

Ελλάδα – Μάλτα προγνωστικά

Πολύ θετική εικόνα παρουσίασε η «γαλανόλευκη» απέναντι στη Γερμανία όχι μόνο αμυντικά αλλά και στην επίθεση. Ευκαιρία για μια επιβλητική εμφάνιση και νίκη ψυχολογίας κόντρα στη Μάλτα, που ήταν απογοητευτική με αντίπαλο την Τσεχία. Θα πάρουμε το over 2,5 της Ελλάδας στο 2.35 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Φιλικός Αγώνας – 11/06/2024 19:00

Ελλάδα – Μάλτα

Ελλάδα over 2,5

2,35

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like