Αρχική » Διευκρινίσεις από Σάρι: «Μου αποδόθηκαν πράγματα που δεν είπα ποτέ»

Διευκρινίσεις από Σάρι: «Μου αποδόθηκαν πράγματα που δεν είπα ποτέ»

by admin

Διευκρινίσεις αναφορικά με την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό Sky Sports έκανε ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο 65χρονος Ιταλός προπονητής, με δηλώσεις του τονίζει ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του, ενώ του αποδόθηκαν και πράγματα τα οποία ο ίδιος δεν είχε πει.

Αναλυτικά:
«Με ρώτησαν αν είμαι απογοητευμένος από την αγορά και είπα ότι για να είμαι δίκαιος δεν θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ονόματα. Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να μπει “στα χωράφια άλλων”.

Σε μια δεύτερη επόμενη ερώτηση, η οποία ήταν περισσότερο τεχνικού περιεχομένου και δεν αφορούσε το μέλλον μου, επέμειναν και με ρώτησαν για τη Φιορεντίνα και τη Μίλαν: «Απάντησα -είναι αλήθεια- ότι φαινόταν να ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά μου.

Αλλά μίλησα γι’ αυτό σε γενικό πλαίσιο, αφού απέφυγα… ντριπλάροντας την πρώτη ερώτηση. Προφανώς όποιος έβγαλε συμπεράσματα δεν είχε την ευαισθησία να παρακολουθήσει τη συνέντευξη και τις διάφορες στιγμές της.

Επιπλέον, πρόσθεσα ότι υπήρχε από μέρους μου ένας γενικός προβληματισμός για όσα συνέβησαν, τελεία και παύλα.

Το ότι στη συνέχεια θέλησαν να εργαλειοποιήσουν γράφοντας και λέγοντας ότι θα ασκήσω πίεση στον Παλαντίνο (ανέλαβε πρόσφατα την Φιορεντίνα) μου φαίνεται ύποπτο και γελοίο.

Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν τη δημοσιότητα ελλείψει άλλων επιχειρημάτων. Παρεμπιπτόντως, θεωρώ κακόγουστο να αναφέρομαι σε ένα άτομο όπως ο Τζο Μπαρόνε, που δεν είναι πια μαζί μας, να εξηγεί γιατί δεν πήγα στη Φιορεντίνα στο παρελθόν.

Έχει ειπωθεί μια απολύτως λανθασμένη εκδοχή των γεγονότων, την αληθινή την κρατώ για τον εαυτό μου από απόλυτο σεβασμό που τρέφω για ένα πρόσωπο που δυστυχώς δεν είναι πια ζωντανό σήμερα».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like