Αρχική » Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»

by admin

Ο χάρτης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και οι διάφορες «καραμπόλες» που γίνονται με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ενδέχεται να ευνοήσουν και μια ελληνική ομάδα.

Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Δημάτος, στέλεχος της UEFA, οι αλλαγές στη σύνθεση του Europa League ενδέχεται να οδηγήσουν την ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, δηλαδή είτε τον Παναθηναϊκό είτε τον Άρη, όχι στον πρώτο αλλά στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με βάση όσα γνωρίζαμε ως τώρα, ο Κυπελλούχος θα άρχιζε την ευρωπαϊκή του προσπάθεια από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League παίζοντας στις 11 και 18 Ιουλίου. Ωστόσο με τα νέα δεδομένα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο νέος Κυπελλούχος να αποφύγει έναν γύρο και να μπει απευθείας στον δεύτερο, παίζοντας στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Οι άλλοι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Ευρώπη (αν κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Conference League ίσως αλλάξουν τα δεδομένα) θα αρχίσουν την προσπάθειά τους από τον δεύτερο προκριματικό. Ο πρωταθλητής θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό του Champions League στις 23-24 και 30-31 Ιουλίου. Οι άλλες δύο ομάδες που θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο θα παίξουν στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like