Αρχική » Γκοντσάρεβα: «Συνεχίστε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε τον ΠΑΟΚ – Θα βάλω τα δυνατά μου για την ομάδα»

Γκοντσάρεβα: «Συνεχίστε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε τον ΠΑΟΚ – Θα βάλω τα δυνατά μου για την ομάδα»

by admin

Μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Μαρία Γκοντσάρεβα ανέλαβε τη θέση της Διευθύνουσας Σύμβουλου του συλλόγου.

Η Ρωσίδα, που βρίσκεται εδώ και χρόνια στη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά και πλέον θα είναι η CEO των Θεσσαλονικιών, έστειλε το πρώτο της μήνυμα από τη νέα της θέση προς τον κόσμο της ομάδας, ζητώντας σε όλους να στηρίζουν και να πιστεύουν στον ΠΑΟΚ, με την ίδια από την πλευρά της να δεσμεύεται πως θα βάλει τα δυνατά της για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά το μήνυμα της Μαρία Γκοντσάρεβα:

«Είμαι πολύ συγκινημένη για την μεγάλη υποστήριξη και τα μηνύματα που έλαβα. Είναι μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Θα βάλω τα δυνατά μου με υπομονή, δύναμη και επιμονή.

Με την καθοδήγηση σοφής διοίκησης του προέδρου και ιδιοκτήτη κ. Ιβάν Σαββίδη και με την ευλογία του Θεού, με τον ίδιο τρόπο δηλαδή που φτάσαμε τόσο μακριά.

Ζητάω από όλα εκείνα τα μάτια, τα αυτιά, τα πρόσωπα και τις καρδιές που είναι στραμμένα τώρα στον ΠΑΟΚ. Σας παρακαλώ συνεχίστε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε την ομάδα μας. Είναι η πιο στέρεη βάση για τις επόμενες επιτυχίες».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like