Αρχική » Γερμανία – Ουκρανία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γερμανία – Ουκρανία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Γερμανία – Ουκρανία: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από το φιλικό προετοιμασίας μεταξύ της διοργανώτριας χώρας και των μαχητικών Ουκρανών.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Γερμανία – Ουκρανία προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Μαξ Μόρλοκ Στάντιον» (44.308), Νυρεμβέργη.
  • Διαιτητής: Βάλτερ Άλτμαν.
  • Αήττητη είναι σε εννιά αναμετρήσεις απέναντι στην Ουκρανία η Γερμανία, μετρώντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
  • Στα δύο προηγούμενα φιλικά τους έμειναν ισόπαλες, και στα δύο με σκορ 3-3!
  • Σε έξι από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal, το οποίο σε πέντε από αυτές συνδυάστηκε με το over 2,5.

Ρεπορτάζ Γερμανίας

Τα πρώτα της θετικά δείγματα μετά από πολύ καιρό έδειξε η Γερμανία, στη διακοπή των εθνικών στα τέλη Μαρτίου. Πρώτα ήρθε η εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 2-0 στην έδρα της Γαλλίας κι έπειτα το 2-1 επί της Ολλανδίας στη Φρανκφούρτη. Σε αμφότερα τα παιχνίδια η ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Ο Βιρτζ κι ο Χάβερτζ βρήκαν δίχτυα κόντρα στους Γάλλους, ενώ οι Μίτελνστεντ και Φούλκρουγκ σκόραραν απέναντι στους «οράνιε». Πλέον η «νασιονάλμανσαφτ» κοιτάζει με αισιοδοξία του επερχόμενο Euro, γνωρίζοντας βέβαια πως θα έχει το ισχυρό πλεονέκτημα της έδρας σε όλη τη διοργάνωση.

Stat attack: Έχει απολογισμό 2-1-4 στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια.

Απουσίες: Δεν μπήκαν ακόμα στην αποστολή λόγω συμμετοχής στον τελικό του Champions League οι Ρούντιγκερ, Κρόος, Φούλκρουγκ και Σλότερμπεκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Τα, Κοχ, Μίτελστεντ – Πάβλοβιτς, Γκουντογάν – Σανέ, Βιρτζ, Μουσιάλα – Χάβερτζ.

Ρεπορτάζ Ουκρανίας

Η Ουκρανία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ήταν η ομάδα που πήρε την πρόκριση από το δεύτερο μονοπάτι των πλέι οφ του Nations League, πανηγυρίζοντας δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε Βοσνία Ερζεγοβίνη και Ισλανδία. Πρώτα ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή στη Ζένιτσα, πετυχαίνοντας γκολ στο 85’ και στο 88’ για να κερδίσει 2-1 τη Βοσνία. Στον τελικό χρειάστηκε κι εκεί να κάνει ανατροπή απέναντι στους Ισλανδούς, με το γκολ του Μούντρικ στο 84’ να την στέλνει στα γήπεδα της Γερμανίας για την τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχής της σε Euro.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά ματς της σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Εκτός ο Λούνιν που λόγω ασθένειας δεν αγωνίστηκε στον τελικό του Champions League.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τρούμπιν – Κονόπλια, Σβάτοκ, Ζαμπάρνι, Μικολένκο – Μαλινόφσκι, Ζιντσένκο, Σουντακόφ – Τσιχάνκοφ, Μούντρικ, Ντόβμπικ.

Γερμανία – Ουκρανία προγνωστικά

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουν να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα οι δύο προπονητές, γενικώς όμως περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς υψηλού ρυθμού. Γι’ αυτό πάμε με το over 3,5 στο 2.30 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like