Αρχική » Γερμανία – Ελλάδα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γερμανία – Ελλάδα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Γερμανία – Ελλάδα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο φιλικό της εθνικής μας ομάδας απέναντι στην πανίσχυρη «νασιονάλμανσαφτ».

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Γερμανία – Ελλάδα προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Μπορούσια Παρκ» (54.042), Μενχενγκλάντμπαχ.
  • Διαιτητής: Χοσέ Λουίς Μουνουέρα Μοντέρο.
  • Η Γερμανία έχει απολογισμό 6-3-0 απέναντι στην Ελλάδα.
  • Σε έξι από τα εννιά μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Γερμανίας

στην Ουκρανία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Euro. Η «νασιονάλμανσαφτ» έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μπάιερ στο 60’ και τελείωσε το ματς με 26 τελικές προσπάθειες. Χρόνο συμμετοχής πήραν παίκτες όπως ο Φιούριχ, ο Γκρος, ο Μπάιερ, ο Ουντάβ, ο Κοχ, ο Άντον κι ο Πάβλοβιτς.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Ενσωματώθηκαν στην αποστολή οι Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Φούλκρουγκ και Κρόος, με μοναδικό απόντα πλέον τον Τερ Στέγκεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ – Κρόος, Άντριχ – Σανέ, Βιρτζ, Μουσιάλα – Χάβερτζ.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Μετά την τεράστια αποτυχία του αποκλεισμού από τη Γεωργία, η εθνική Ελλάδας κοιτάζει την επόμενη μέρα. Ο Πογέτ αποχώρησε και αναζητείται ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της ομάδας, κάτι που πιθανώς θα δρομολογηθεί μετά την αλλαγή στην ηγεσία της ΕΠΟ. Στο αποψινό ματς με τη Γερμανία αλλά και στο φιλικό με τη Μάλτα προπονητής θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μερικές εκπλήξεις με τις κλήσεις του.

Stat attack: Το no goal επιβεβαιώθηκε σε επτά από τα τελευταία οκτώ ματς της.

Απουσίες: Ξεχωρίζουν οι απουσίες των Τσιμίκα, Γιακουμάκη, Μπάλντοκ και Αλεξανδρόπουλου από την αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης – Μπακασέτας, Σιώπης, Μάνταλος – Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Γερμανία – Ελλάδα προγνωστικά

Δυνατό τεστ για την «γαλανόλευκη» αυτό στο «Μπορούσια Παρκ», κόντρα στην οικοδέσποινα του Euro, Γερμανία. Μετά την σωρεία χαμένων ευκαιριών απέναντι στην Ουκρανία, αναμένουμε η ομάδα του Νάγκελσμαν να ψάξει όσο περισσότερα γκολ μπορεί. Αξίζει στο 1.84 του Pamestoixima.gr το combo 1 & over 2,5.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Φιλικός Αγώνας – 07/06/2024 21:45

Γερμανία – Ελλάδα

1 & over 2,5

1,84

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like