Αρχική » «Γελοίο το ποσό που έδωσε ο Ολυμπιακός για Έσε – Αξίζει 20 εκατ. ευρώ, τον θέλουν Ίντερ, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης»

«Γελοίο το ποσό που έδωσε ο Ολυμπιακός για Έσε – Αξίζει 20 εκατ. ευρώ, τον θέλουν Ίντερ, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης»

by admin

Σκληρή κριτική στη διοίκηση της Ουρακάν ασκεί Μέσο της Αργεντινής με αφορμή την πορεία του Σαντιάγο Έσε στον Ολυμπιακό.

«Τον πούλησε για περίπου 3 εκατ. δολάρια. Είναι ένα γελοίο ποσό για κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο. Οι διαπραγματεύσεις έγιναν εν μέσω μεγάλων δυσκολιών. Όχι μόνο οικονομικών. Ο σύλλογος πάλευε για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία και χρειαζόταν ρευστότητα για να στελεχωθεί η ομάδα», αναφέρεται στο «letrap.com.ar».

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο χάθηκε ένα από τα τελευταία δυνατά περιουσιακά στοιχεία του κλαμπ σε μία περίοδο με μεγάλα οικονομικά προβλήματα, υπενθυμίζοντας ότι είχε επικριθεί έντονα από τα μέλη του συλλόγου και από οπαδούς.

Επιπλέον, σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο 22χρονος άσος κοστολογείται περίπου 20 εκατ. ευρώ και υπάρχει ενδιαφέρον από Ίντερ, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Έσε στην πρώτη του σεζόν στους Πειραιώτες έκανε 50 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 1 γκολ (κόντρα στην Άστον Βίλα) και 3 ασίστ, ενώ ήταν σταθερά στους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like