Αρχική » Γαλλικά γκολ και προκρίσεις μέχρι 2.45#Kouros

Γαλλικά γκολ και προκρίσεις μέχρι 2.45#Kouros

by admin

Ο #Kouros αναλύει τους τρεις τελευταίους ομίλους του φετινού Euro και έχει μακροχρόνια προγνωστικά

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Στην προηγούμενη μας στήλη αναλύσαμε τους πρώτους τρεις ομίλους του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τους υπόλοιπους ομίλους, στους οποίους υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές.

ΟΜΙΛΟΣ Δ

Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία και Πολωνία απαρτίζουν τον συγκεκριμένο όμιλο. Ξεκάθαρο φαβορί οι «Τρικολόρ», διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης και τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Στηρίζεται στις πολλές επιλογές που έχει ειδικότερα μεσοεπιθετικά, παίζει ανοιχτά για αυτό και θα κρατήσω τα 6 γκολ τους στον όμιλο. Ως προς την δεύτερη θέση τα πράγματα είναι ανοιχτά, με τους Ολλανδούς να έχουν ένα προβάδισμα.

Έξτρα ποντάρισμα στο να σημειώσει τουλάχιστον 5 τέρματα στη διοργάνωση ο Εμπαπέ. Ο Γάλλος σταρ κυνηγάει όλα τα ρεκόρ, παίζει 90′ σταθερά και έχει έναν σχετικά βατό όμιλο. Αν η Γαλλία προχωρήσει όσο φαίνεται εφικτό, έχουμε καλή τύχη να πληρωθούμε.

ΟΜΙΛΟΣ Ε

Εδώ θα συναντήσουμε το Βέλγιο, την Ουκρανία, την Ρουμανία και την Σλοβακία. Στα δικά μου μάτια οι δύο πρώτες ομάδες ξεχωρίζουν για αυτό και θα τις επιλέξω να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα. Οι Βέλγοι διαθέτουν ένα σύνολο με εμπειρία, έστω και λίγο γερασμένο αμυντικά και αναμένεται να βρουν τρόπο να προκριθούν ως πρώτοι. Οι Ουκρανοί με την σειρά τους διαθέτουν μια ομάδα γεμάτη φρεσκάδα, νεανικό ταλέντο και ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν πολύ καλή χρονιά. Πιστεύω ότι θα τερματίσουν και εκείνοι στην πρώτη δυάδα. Σλοβάκοι και Ρουμάνοι δεδομένα θα παλέψουν αλλά ποιοτικά υπολείπονται.

ΟΜΙΛΟΣ ΣΤ

Τελευταίος όμιλος της διοργάνωσης και έχουμε Πορτογαλία, Τσεχία, Τουρκία και Γεωργία . Οι Ίβηρες είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, το υλικό τους είναι εξαιρετικό και στοχεύουν ψηλά στην διοργάνωση. Τσεχία και Τουρκία μοιάζουν πολύ κοντά ποιοτικά και λογικά θα παλέψουν για την δεύτερη θέση. Η ομάδα που μοιάζει να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του ομίλου είναι η Γεωργία. Ομάδα χωρίς ποιότητα, τα περιμένει όλα επιθετικά από τον Κβαρατσκέλια, ο οποίος πραγματοποίησε μέτρια χρόνια. Όσο σκληρή και αν παρουσιαστεί δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι πέρα από μια ισοπαλία.

Euro – 14/06/2024 00:00

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γαλλία over 5,5 γκολ στον όμιλο

1,75

Euro – 14/06/2024 00:00

Ειδικά παικτών

Εμπαπέ 5+ γκολ

2,45

Euro – 14/06/2024 00:00

Ε’ ΟΜΙΛΟΣ

Να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα δυάδα: Ουκρανία & Βέλγιο

2,05

Euro – 14/06/2024 00:00

ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γεωργία under 1,5 πόντοι στον όμιλο

1,95

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like