Αρχική » Αφιέρωμα Euro 2024 – Η ανάλυση του 3ου ομίλου

Αφιέρωμα Euro 2024 – Η ανάλυση του 3ου ομίλου

by admin

Το koubanezos.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες, τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων αλλά και τις αποδόσεις από τον 3ο όμιλο του Euro 2024.

Με «όπλα» της την ποιότητα και το κίνητρο, η Αγγλία διεκδικεί την πρωτιά και την πρόκριση του ομίλου, με τις Δανία και Σερβία να ακολουθούν σαν φαβορί για το εισιτήριο στα νοκ-άουτ, ενώ η Σλοβενία… καραδοκεί για την έκπληξη. Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα Euro 2024 για τον 3ο όμιλο του θεσμού.

Ο όμιλος και οι αγώνες

 

Ημερομηνία & ώρα Αγώνες Γήπεδο
16/6 19:00 Σλοβενία – Δανία MHP Arena (60.449) Στουτγκάρδη
16/6 22:00 Σερβία – Αγγλία Βέλτινς Αρένα (62.271) Γκέζελκιρχεν
20/6 16:00 Σλοβενία – Σερβία Αλιάνζ Αρένα (75.024) Μόναχο
20/6 19:00 Δανία – Αγγλία Ντόιτσε Μπανκ (58.000) Φρανκφούρτη
25/6 22:00 Δανία – Σερβία Αλιάνζ Αρένα (75.024) Μόναχο
25/6 22:00 Σλοβενία – Αγγλία Ράιν Ένερτζι (50.000) Κολωνία

Η Αγγλία και φέτος καλείται να ξορκίσει τους δαίμονες της. Η ομάδα του Σάουθγκειτ μετά από μία καλή πορεία στα προκριματικά κατάφερε και πήρε την πρόκριση για τα τελικά του τουρνουά στη Γερμανία, κάνοντας επιτέλους ένα μεγάλο τουρνουά. Η πορεία το 2021 ήταν εξαιρετική αλλά στον τελικό δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την κατάρα που την διατρέχει και τελικά έχασε ακόμα ένα τρόπαιο. Πάντως ο πήχης είναι χαμηλά από τους ίδιους τους παίκτες, δεν υπάρχουν μεγάλες δηλώσεις και με ηγέτη τον Χάρι Κέιν θέλει να φτάσει στην κορυφή.

Η Δανία δεν είναι η ίδια ομάδα που ήταν στο προηγούμενο Euro και κουβαλάει τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Αυστραλία στο Μουντιάλ οπότε πρέπει να παρουσιαστεί με την μέγιστη σοβαρότητα στα ματς του ομίλου της. Έχει εξαιρετικούς παίκτες και θέλει να πετύχει μία πρόκριση που θα την φέρει στα νοκ-άουτ. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο.

Η Σερβία είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Ομάδα τελείως αυτοκαταστροφική που εάν και έχει μπόλικο ταλέντο, συνέχεια βρίσκει τρόπους να γνωρίζει άδοξα αποκλεισμούς. Φέτος θέλει να κάνει το restart, να προκριθεί στα νοκ-άουτ και σε μία διοργάνωση που προκρίνεται για πρώτη φορά να γνωρίσει κάποια διάκριση. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχει το υλικό και τους αστέρες να το πετύχει.

Η Σλοβενία από την άλλη είναι μία ομάδα που έχει έντονο το ταλέντο, έχει ελληνικό χρώμα και θα δοκιμάσει να φτιάξει μία καλή εικόνα ώστε να την κρατήσει για τα επόμενα τουρνουά. Από το 2010 έχει να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση και φέτος θέλει να κάνει μία πρώτη υπέρβαση σε έναν όμιλο που έχει ομάδες που μπορεί να τις χτυπήσει. Δεν είναι ακατόρθωτο να προκριθεί αφού σε ένα βαθμό συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο και σίγουρα θα έχει μπόλικο ενθουσιασμό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like