Αρχική » Αυτός είναι ο βασικός στόχος του Αταμάν! – Koubanezos.gr

Αυτός είναι ο βασικός στόχος του Αταμάν! – Koubanezos.gr

by admin

Θέλει και ψηλό…

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε και πάλι το έβδομο του Eυρωπαϊκό και παράλληλα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Κέρδισε με 89-71 τον Άρη και με νίκη στο Αλεξάνδρειο σε δύο μέρες πετυχαίνει τον στόχο του.

Ο βασικός του στόχος βέβαια είναι να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι άλλωστε που είχε πει και ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μέσες άκρες ο Τούρκος προπονητής είχε πει ότι ουσιαστικοί τίτλοι είναι μόνο η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Την Ευρωλίγκα την πήραν οι «πράσινοι», μένει να φανεί αν θα πάρουν και το πρωτάθλημα.

Το πάρουν, δεν το πάρουν, η ενίσχυσή τους θα είναι σημαντική το καλοκαίρι. Με το όνομα του Βασίλιε Μίσιτς να ακούγεται ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι έχει ήδη κλείσει ο Σέρβος στον Παναθηναϊκό, σενάριο, όμως, που δεν ευσταθεί. Οτι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μίσιτς, είναι κάτι, που το ξέρουν και οι πέτρες. Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι το ότι έχει κλείσει στο «τριφύλλι» υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αλλωστε ο Σέρβος γκαρντ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τους Χόρνετς. Εχει και για την σεζόν 2025-2026, αλλά το καλοκαίρι του 2025 οι Χόρνετς έχουν δικαίωμα να τον διώξουν χωρίς αποζημίωση. Δικαίωμα, που δεν έχουν τώρα.

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα πάρει και έναν ψηλό με το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη να κυκλοφορεί ευρέως αλλά να μην είναι το μοναδικό, που υπάρχει. Ο Εργκίν Αταμάν έχει αρκετά ονόματα στο μυαλό του και δεν αγχώνεται για το ποιον θα πάρει. Άλλωστε θέλει έναν συμπληρωματικό ψηλό, που δεν θα δυσκολευτεί να τον βρει.

Εναν παίκτη σαν τον Βόιγκτμαν της Αρμάνι θέλει ο Τούρκος, αλλά πιο φρέσκο από τον Γερμανό. Εναν σέντερ δηλαδή που να μπορεί να σουτάρει από μακριά και να ανοίγει το γήπεδο.

Προς το παρόν ο Αταμάν και οι παίκτες του «καίγονται» για το πρωτάθλημα. Οι τελικοί αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα, θα πέσουν κορμιά και η αγωνία όσο περνάνε οι μέρες μεγαλώνει.

Πηγή: sportdog.gr

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

ΠΗΓΗ

You may also like