Αρχική » Αυτούς θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός

Αυτούς θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός

by admin

Οι πανηγυρισμοί όλων στον Ολυμπιακό δεν λένε να κοπάσουν, όμως η διοίκηση του συλλόγου και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζουν πολύ καλά πως δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει με όλα τα όπλα στη θερινή προετοιμασία για την ιστορική επέτειο των 100 ετών.

Πέρα από τις προσθήκες που (δεδομένα) θα γίνουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, οι ιθύνοντες της ομάδας και ο Βάσκος προπονητής θα ήθελαν ορισμένοι από τους παίκτες που συνέβαλαν στη φετινή πορεία και την κατάκτηση του Conference League να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε λίγες μέρες ή αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Καμπί, Τζολάκης και Γιόβετιτς, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι την 1η Ιουλίου και θα μπορούν να πάνε σε όποια ομάδα θελήσουν, αν δεν παραμείνουν στον Ολυμπιακό, ενώ οι δανεικοί που θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνουν είναι ο Ποντένσε, ο Όρτα και ο Κάρμο. Τρεις Πορτογάλοι που άλλαξαν το στάτους της ομάδας από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά, όταν ανέλαβε την ομάδα ο Μεντιλίμπαρ.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και έχει τις δυσκολίες της, όμως δεδομένα θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή των συγκεκριμένων παικτών, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου από ελληνικό σύλλογο.

Ο Ποντένσε, για παράδειγμα, αναμένεται να ασκήσει αφόρητη πίεση στη Γουλβς για την επιστροφή του, με πώληση, στον Ολυμπιακό, με τον Κάρμο θα γίνει κουβέντα μήπως προκύψει και η φόρμουλα του νέου δανεισμού, αφού και ο ίδιος θέλει να παραμείνει τουλάχιστον έναν χρόνο στην ομάδα και το ίδιο ισχύει και για τον Όρτα, η ρήτρα του οποίου είναι πιο βατή από του Πορτογάλου στόπερ της Πόρτο.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι, σύντομα αναμένεται να υπάρξει ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εμβληματικό πλέον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, για να συζητήσουν τα δεδομένα της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Κωνσταντή Τζολάκη, ο οποίος ήταν ο ήρωας της ομάδας από τα μέσα της σεζόν.

Κίνηση θα γίνει και για την παραμονή του Ελ Καμπί, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Conference League, σπάζοντας το εκπληκτικό ρεκόρ των Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Όσον αφορά τον Μασούρα, αυτή τη στιγμή είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του διεθνούς μεσοεπιθετικού στην ομάδα, με την προοπτική της Bundesliga να τον δελεάζει αρκετά για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Εκείνος που είχε σημαντική παρουσία, λόγω και της εμπειρίας και των προηγούμενων 4 Europa League που είχε κατακτήσει, ήταν ο Ιμπόρα, ο οποίος είχε δηλώσει πως πρόθεσή του είναι να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να επιστρέψει στην αγαπημένη του Λεβάντε, για να κλείσει εκεί την τεράστια καριέρα του.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like