Αρχική » Ασταμάτητος Ατρόμητος: Μετά τον Καρλίτος, έκλεισε Κοσέλεφ και προχωράει και του Φαν Βέερτ!

Ασταμάτητος Ατρόμητος: Μετά τον Καρλίτος, έκλεισε Κοσέλεφ και προχωράει και του Φαν Βέερτ!

by admin

Συνεχίζεται το… δυναμικό μπάσιμο του Ατρομήτου στις καλοκαιρινές μεταγραφές!

Κι αυτό διότι μετά τη συμφωνία με τον Καρλίτος, η ομάδα του Περιστερίου ετοιμάζεται για ακόμα δύο δυνατές κινήσεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αλεξέι Κοσέλεφ και Τομ Φαν Βέερτ, με τους «κυανόλευκους» να έχουν κλείσει τον Μολδαβό πορτιέρε και να προχωρούν και την περίπτωση του Ολλανδού φορ με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος πορτιέρε θα μείνει ελεύθερος από τη Λαμία, τη φανέλα της οποίας φοράει από τον Δεκέμβριο του 2023 (συνεργαζόμενος φυσικά και με τον Καρλίτος) πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με την ίδια μορφή, δε, θα αποκτηθεί -εφόσον φυσικά ευοδοθούν οι συζητήσεις- και ο Φαν Βέερτ, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Μάλιστα, ενδεχόμενη κοινή παρουσία του με τον Καρλίτος στο ρόστερ των Περιστεριωτών, δυναμώνει θεαματικά την επιθετική γραμμή της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Τρεις παίκτες για τους οποίους έδειξαν ενδιαφέρον αρκετές ελληνικές ομάδες, με τον Ατρόμητο ωστόσο να κερδίζει τον ανταγωνισμό (τουλάχιστον για τους δύο πρώτους μέχρι στιγμής).

Α

ΠΗΓΗ

You may also like