Αρχική » Απόδοση στο ΜAX στον αγώνα Αταλάντα – Φιορεντίνα!

Απόδοση στο ΜAX στον αγώνα Αταλάντα – Φιορεντίνα!

by admin

Αταλάντα και Φιορεντίνα λύνουν τις διαφορές του την Κυριακή (2/6, 19:00) στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική δράση στη Serie A’ για τη σεζόν 2023-24.

Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος όπου και οι δύο ομάδες παίζουν καθαρά για το γόητρο. Άλλωστε, τα πάντα έχουν κριθεί. Και αυτόν τον αγώνα, πάντως, θα τον βρείτε στη winmasters με αποδόσεις στο MAX και με 0% γκανιότα*!

Live Challenge με προσφορές* και δώρα* στις κορυφαίες αναμετρήσεις

Η Αταλάντα ολοκληρώνει ονειρικά την χρονιά, έχοντας κατακτήσει το Europa League με το 3-0 επί της Λεβερκούζεν. Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα είναι 4η και με νίκη προσπερνάει τη Γιουβέντους, έστω και αν δεν αλλάζει κάτι. Έτσι κι αλλιώς, έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Αντίθετα, η Φιορεντίνα μπαίνει στο τελευταίο ματς της χρονιάς με απογοήτευση, έχοντας χάσει 1-0 από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa Conference League. Το μόνο… παρήγορο είναι ότι δεν κυνηγάει κάτι και έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από την περασμένη αγωνιστική. Τον αγώνα της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα θα τον βρείτε και στο Live Challenge της winmasters όπου σας περιμένουν προσφορές* και δώρα*. Στη λογική ότι δεν θα πιεστούν ιδιαίτερα, έχει αξία το Over 1,5 Ημίχρονο στο 2.30.

Αν έχεις υψηλές απαιτήσεις για αποδόσεις, η winmasters είναι το μέρος σου για να παίζεις

Στη Γαλλία, Μετς και Σεντ Ετιέν (2/6, 18:00) λύνουν οριστικά τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι των play-offs της Ligue 1, με έπαθλο το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Στο προ ημερών πρώτο παιχνίδι τους, η Σεντ Ετιέν νίκησε 2-1 στην έδρα της και έκανε σημαντικό βήμα για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Κοινώς, στο δεύτερο ματς που έχει μείνει παίζουν όλη την χρονιά τους. Στη winmasters θα βρεις σπέσιαλ αποδόσεις για τον τελικό των play-offs στη Γαλλία. Τα γκολ, πάντως, βρίσκονται και πάλι σε πολύ υψηλές αποδόσεις, όπως το Over 2,5 στο 1.98.

Ο δωροτροχός της winmasters σε περιμένει με πλούσια δώρα* κάθε μέρα

Γυρίζεις και κερδίζεις με τον δωροτροχό* της winmasters. Εσύ, θα χάσεις αυτήν την ευκαιρία; Πλούσια δώρα* σε περιμένουν. Στον δωροτροχό βρίσκεις μία ολοκαίνουργια προσφορά* και χαρίζει δώρα* κάθε μέρα. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις περισσότερο το παιχνίδι σου.

ΠΗΓΗ

You may also like