Αρχική » Αποχαιρέτησε τον δακρυσμένο Γιαννούλη ο ΟΦΗ: «Θα είμαστε για πάντα η οικογένειά σου»

Αποχαιρέτησε τον δακρυσμένο Γιαννούλη ο ΟΦΗ: «Θα είμαστε για πάντα η οικογένειά σου»

by admin

Μία πολύ συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στο «Γεντι Κουλέ».

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννούλης, που έχει ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί και έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Κρητικούς, έγινε αλλαγή ώστε να αποθεωθεί από σύσσωμο το «Γεντί Κουλέ», με τον ίδιο να δακρύζει λόγω του συγκινησιακού κλίματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα της αλλαγής του έπαιξε στα μάτριξ ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από την πορεία 5,5 ετών που έκανε στον ΟΦΗ, ενώ ακούστηκε και ένα όμορφο μήνυμα από τα μεγάφωνα.

«Φίλες και φίλοι του ΟΦΗ, ας σηκωθούμε όλοι όρθιοι για να δώσουμε το πιο δυνατό μας χειροκρότημα στον αρχηγό μας. Σήμερα ο Κώστας Γιαννούλης βάζει τέλος σε μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα με 417 αγώνες, ενώ φόρεσε και τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του. Συνολικά 115 φορές τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας. Κώστα σ’ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στον ΟΦΗ. Στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές! Η Κρήτη και ο ΟΦΗ θα είναι πάντα η οικογένειά σου!», ήταν συγκεκριμένα το μήνυμα που ακούστηκε.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like