Αρχική » Αποχαιρέτησε τον Αστέρα ο Βαλιέντε: «Η ομάδα μου έδωσε τα πάντα αυτά τα έξι χρόνια»

Αποχαιρέτησε τον Αστέρα ο Βαλιέντε: «Η ομάδα μου έδωσε τα πάντα αυτά τα έξι χρόνια»

by admin

Φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης 143 φορές. Αποτέλεσε ένα βαρόμετρο για τους Αρκάδες και αν δεν είχε την ατυχία την περασμένη σεζόν με τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης για έναν περίπου χρόνο, τότε θα μιλούσαμε ακόμη για έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση μέσους του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Χοσέ Λουίς Βαλιέντε, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τους Αρκάδες απέναντι στον Ατρόμητο και μετά το τέλος του αγώνα, ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα της NOVA, ο Ισπανός χαφ ευχαρίστησε άπαντες στην ομάδα για όσα του πρόσφεραν εδώ και μια εξαετία, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στον σύλλογο.

«Έξι χρόνια… Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ο Αστέρας μου τα έδωσε όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ προσπάθησα όσο γίνεται να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε και όπως καταλαβαίνετε σκεπτόμενος όλα όσα έχουμε περάσει μαζί αυτά τα έξι χρόνια συγκινήθηκα στο τέλος και γι’ αυτό εξέφρασα έτσι τα συναισθήματά μου.

Δεν γνωρίζω ακόμα τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά την ομάδα του Αστέρα, να ευχηθώ τα καλύτερα γιατί αυτή η ομάδα έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like