Αρχική » Αποβλήθηκε και στον δεύτερο τελικό ο Αταμάν – Τον απομάκρυνε ο Μπετσίροβιτς!

Αποβλήθηκε και στον δεύτερο τελικό ο Αταμάν – Τον απομάκρυνε ο Μπετσίροβιτς!

by admin

Δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το Game 2 της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ανάψανε τα… αίματα στο ΣΕΦ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, 38 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και με τους «ερυθρόλευκους» στο +7 και το 85-78, ο Αϊζάια Κάνααν άνοιξε διάλογο σε έντονο ύφος με τον Κώστα Σλούκα μπροστά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Γκριγκόνις και τον Εργκίν Αταμάν να συμμετέχουν και αυτοί, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού μάλιστα εμφανώς εκνευρισμένος να κάνει νεύμα στον γκαρντ του Ολυμπιακού να μην μιλά!

Αμέσως έσπευσαν άπαντες για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο, ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» ήταν έξαλλος με την όλη κατάσταση, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί εντόνως προς τη διαιτητική τριάδα.

Και ενώ όλα έδειχναν πως τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, οι διαιτητές χρέωσαν από μία τεχνική ποινή τους Κάνααν και Αταμάν. Η εξέλιξη αυτή έκανε έξω φρενών τον προπονητή του «τριφυλλιού», ο οποίος και ξέσπασε κατά των διαιτητών με αποτέλεσμα να χρεωθεί και δεύτερη τεχνική ποινή και να αποβληθεί, όπως και στο Game 1 στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, χρειάστηκε και η παρέμβαση του Σάνι Μπετσίροβιτς για να απομακρυνθεί από το παρκέ και τον αγωνιστικό χώρο ο Αταμάν και να οδηγηθεί στα αποδυτήρια, ο οποίος συνέχιζε να τα λέει σε έντονο ύφος με τη διαιτητική τριάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like