Αρχική » Απειλητικά μηνύματα στο σπίτι του διαιτητή Καρπάνου

Απειλητικά μηνύματα στο σπίτι του διαιτητή Καρπάνου

by admin

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΔΚΕ, που έκανε λόγο για «καταδικαστέα πράξη στην οικία ενός από τους συμμετέχοντες διαιτητές των τελικών της Basket League», έγινε γνωστό πως επρόκειτο για τον Ηλία Καρπάνο.

Στην πυλωτή της οικίας του στην Πάτρα γράφτηκαν από αγνώστους απειλητικά μηνύματα με σπρέι το βράδυ της Παρασκευής, όπως αναφέρει η Live Sport. Η αστυνομική διεύθυνση ενημερώθηκε για το συμβάν και παρέχει διακριτική προστασία στον διαιτητή, που ήταν στην τριάδα του πρώτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (86-92) μαζί με τους κ.κ. Παπαπέτρου και Αγραφιώτη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες ήταν δύο άτομα και οι έρευνες συνεχίζονται.

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ανέφερε: «Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος στηρίζει όλους τους Διαιτητές της και προασπίζει το κύρος τους. Καταδικάζει κάθε πράξη βίας και εκφοβισμού τόσο προς τους διαιτητές αλλά και στα πρόσωπα των οικογενειών τους, με αφορμή την χθεσινή καταδικαστέα πράξη στην οικία ενός από τους συμμετέχοντες διαιτητές των τελικών της Basket League. Η Ομοσπονδία μας -όπως πάντα πράττει μέχρι σήμερα-, θα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές κάθε στοιχείο που αποτελεί στοιχείο έκνομης ενέργειας σε βάρος των διαιτητών μας, εφόσον πρόκειται για συμπεριφορά αυτεπαγγέλτως διωκόμενη. Τονίζουμε για ακόμη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στους Έλληνες Διαιτητές που είναι υψηλότατου επιπέδου και άρτιες προσωπικότητες. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου με όλα τα ανθρώπινα λάθη παικτών και διαιτητών. Σε όποιους θέλουν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με δηλώσεις τους ή αναρτήσεις και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, απλά τους ενημερώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την προσβολή της προσωπικότητας των διαιτητών μας. Επίσης καλούμε σε συνεργασία όλους τους φορείς, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των υπολοίπων αγώνων της σειράς των τελικών της Basket League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like