Αρχική » Απαλλάχτηκε ο Ολυμπιακός για την απουσία του Μπαρτζώκα από τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Περιστέρι bwin

Απαλλάχτηκε ο Ολυμπιακός για την απουσία του Μπαρτζώκα από τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Περιστέρι bwin

by admin

Απαλλακτική ήταν η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τον Ολυμπιακό, με αφορμή τη μη συμμετοχή του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στο Περιστέρι bwin.

Ο Έλληνας κόουτς δεν έδωσε το «παρών» ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων κατά του και όπως φαίνεται δεν θα έχει κάποια κύρωση γι’ αυτό.

Από την άλλη, η ομάδα των δυτικών προαστίων τιμωρήθηκε με πρόστιμο συνολικού ύψους 1.600 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και επεισόδια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Απαλλάσσεται η «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) για την πράξη της μη συμμετοχής του Α΄ Προπονητή της ομάδος στο FLASH INTERVIEW και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, παράπτωμα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024.

Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ):

α) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και

β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like