Αρχική » Αντύπας: «Σειρά για το Netflix η εφετινή σεζόν του Ολυμπιακού – Κέρδος ότι θα κάνει κανονική προετοιμασία το καλοκαίρι»

Αντύπας: «Σειρά για το Netflix η εφετινή σεζόν του Ολυμπιακού – Κέρδος ότι θα κάνει κανονική προετοιμασία το καλοκαίρι»

by admin

«Είναι από τις ημέρες που δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Οι σκέψεις δεν μπορούν να μπουν σε μια σειρά»…

Ο Ηρακλής Αντύπας με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να μεταφέρει συναισθήματα, σκέψεις αλλά και να αναλύσει τα όσα έγιναν και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League. Συζητώντας με τον Μιχάλη Τσόχο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στην παρουσία του Έσε, των Κάρμο και Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας και του Γιόβετιτς.

«Πολλές φορές έχουμε πει για παίκτες από την Αργεντινή που θέλουν προσαρμογή, ο Έσε μέχρι σήμερα είχε τη δυνατότητα να παίξει σε 94 παιχνίδια. Έχει παίξει στα 89 παιχνίδια. Είναι συγκλονιστικός ο αριθμός αυτός. Κι όμως χθες έτρεξε ασταμάτητα.
Ήταν ένα ματς με πολλή τακτική. Πολύ καλή ομάδα η Φιορεντίνα. Έτρεμα σε κάθε στημένη φάση της. Ο Γιόβετιτς ήρθε από τον πάγκο και έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχει κάνει συγκλονιστική εμφάνιση»
, ανέφερε και πρόσθεσε:

«Το κέρδος του Ολυμπιακού είναι και ότι έχει κερδίσει δύο μήνες προετοιμασίας… Είναι πολύ μεγάλο και πολύ σημαντικό», είπε και κατέληξε…

«Οι κόποι μιας σεζόν και γενικότερα η σεζόν που είναι για σειρά στο Netflix. Οι μεταγραφές του χειμώνα ήρθαν και έδεσαν. Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να αμφισβητήσει την αξία των μεταγραφών αυτών. Και πρέπει να τονίσουμε ότι δεν το έβαλαν κάτω στον Ολυμπιακό το χειμώνα και πήραν παίκτες για να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like