Αρχική » Ανατροπή με Κάνααν μετά τον τίτλο! – Koubanezos.gr

Ανατροπή με Κάνααν μετά τον τίτλο! – Koubanezos.gr

by admin

Τι αλλάζει;

Πολύ κοντά σε ακόμα ένα πρωτάθλημα και αυτή τη φορά κόντρα στα προγνωστικά, βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Μετά το 2-0 απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια (ένα στο ΣΕΦ) για να σηκώσουν την κούπα και πλέον όλοι είναι σίγουροι πως αργά ή γρήγορα θα γίνει ξανά η ερυθρόλευκη φιέστα.

Την ίδια ώρα, υπάρχει ανησυχία για τον σχεδιασμό του ρόστερ, αφού η ομάδα είδε έναν βασικό μεταγραφικό στόχο της, με τον οποίο μάλιστα είχε φτάσει σε συμφωνία για να υπογράψουν συμβόλαιο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, να τραυματίζεται σοβαρά. Ο λόγος γίνεται, προφανώς, για τον Κινάν Έβανς, που θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να ετοιμάζεται να αλλάξει τα πλάνα του. Προφανώς πρωτεύουν οι τελικοί τού ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Έλληνας τεχνικός τυπικά έχει πάρει τις αποφάσεις.

Και σε αυτές υπάρχει η έλευση ενός μεγάλου σουτέρ για το προσεχές καλοκαίρι, που θα πάρει τη θέση και το συμβόλαιο του Κάαναν, αφού ο Αμερικανος άσος δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι. Ο τραυματισμός του Έβανς αλλάζει τα δεδομένα για την προσθήκη που θα γίνει, αλλά όχι το γεγονος ότι θα γίνει προσθήκη σε αυτή τη θέση. Ο πρωταγωνιστής του δεύτερου τελικού, αγωνιστικά και… εξωαγωνιστικά (με τις χειρονομίες στον Κώστα Σλούκα και τον διάλογο με τον Εργκίν Αταμάν) μοιάζει απίθανο να παραμείνει στην Ελλάδα και ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον Ερυθρό Αστέρα. Ίσως για αυτό και βγάζει στο παρκέ περισσότερα νεύρα και «δίψα» να δώσει απαντήσεις σε φίλους και εχθρούς.

Τυπικά, δηλαδή, αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι δεν υπάρχει θέμα παραμονής του Κάαναν, αφού δεδομένα το προσεχές καλοκαίρι θα έρθει παίκτης για να πάρει τη θέση του. Υπάρχει άλλη λύση εκτός του Έβανς; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπαρτζώκας δεν θα πάει πολύ μακριά, καθώς θα κοιτάξει τη Νο2 επιλογή από τη λίστα του!

Δηλαδή θα επιδιώξει να φέρει στην Ελλάδα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που και ελληνικό διαβατήριο διαθέτει και έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το μέλλον τού στη Φενέρ είναι δυσοίωνο, αφού το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι. Αλά από τον Πειραιά δεν πρόκειται να βιαστούν.

Θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Τουρκία, να είναι υγιής (για να μην πάθουν τα ίδια με τον Έβανς) και τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του – Εφόσον, βέβαια, μείνει πρώτα ελεύθερος. Το πάθημα με τον Κινάν έχει γίνει μάθημα για τους Ερυθρόλευκους και δεν υπάρχει θέμα βιασύνης. Στο κάτω-κάτω τής γραφής έχει συμβόλαιο με τους Τούρκους και θα πρέπει να υπάρξουν πρώτα εξελίξεις από εκεί, για να δούμε τι άλλο μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like