Αρχική » Αθανασίου: «Περιμένω έναν Παναθηναϊκό με φρεσκάδα και ενέργεια – Προβάδισμα του Μαντσίνι για την 11άδα»

Αθανασίου: «Περιμένω έναν Παναθηναϊκό με φρεσκάδα και ενέργεια – Προβάδισμα του Μαντσίνι για την 11άδα»

by admin

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγαλύτερες αντοχές απέναντι στον ΠΑΟΚ, λόγω της διακοπής της δράσης, έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εστίασε στους Φώτη Ιωαννίδη-Μπερνάρ Ντουάρτε.

«Είναι ένα παιχνίδι κουίζ. Ξέρουμε τι περιμένουμε να δούμε από τον ΠΑΟΚ, μετά τις σερί νίκες του στα ντέρμπι. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει να παίξει 17-18 μέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε μια ομάδα με φρεσκάδα και ενέργεια, αλλιώς θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Τουλάχιστον προς το τέλος του παιχνιδιού περιμένω να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Δεδομένα είναι πάρα πολύ μεγάλη η απουσία του Ιωαννίδη, από την άλλη όμως είναι πάρα πολύ σημαντική η επιστροφή του Μπερνάρ. Αυτοί είναι οι δύο κύριοι λόγοι που κατάφερε να είναι στην διεκδίκηση του τίτλου έως την 8η αγωνιστική», ανέφερε σχετικά.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι έχει κάνει αρκετές δοκιμές ο Τερίμ τις τελευταίες ημέρες, αφήνοντας ανοιχτό αν θα είναι ο Ακαϊντίν ή ο Αράο δίπλα στον Γεντβάι, με τον Ρούμπεν στο 6 στη δεύτερη περίπτωση, και έδωσε προβάδισμα στον Μαντσίνι για το δεξί «φτερό».

Παράλληλα, ο Αθανασίου χαρακτήρισε ωραία πρωτοβουλία, προς τη σωστή κατεύθυνση, το χθεσινό δείπνο συσπείρωσης στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κλείσει η σεζόν τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενώ με αφορμή τη σημερινή σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Betsson, υπενθύμισε ότι και την προηγούμενη φορά η Αστυνομία ήταν αρνητική στο να έχει κόσμο στο Πανθεσσαλικό.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like