Αρχική » Αθανασίου: «Πάει για τουλάχιστον 4 μεταγραφές βασικών ο Παναθηναϊκός – Κρατάμε ότι του Μαρτίνς βγήκε από Πορτογαλία»

Αθανασίου: «Πάει για τουλάχιστον 4 μεταγραφές βασικών ο Παναθηναϊκός – Κρατάμε ότι του Μαρτίνς βγήκε από Πορτογαλία»

by admin

Την αξία που έχει το γεγονός ότι το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς, ως υποψήφιου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, προήλθε από την πατρίδα του, κατέγραψε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στην Πορτογαλία λένε ότι ο Μαρτίνς δεν πολυψήνεται να μείνει στην Αλ Γκαράφα. Είναι μια ευκαιρία στα Εμιράτα να φουσκώσεις τον λογαριασμό σου, να δουλέψεις μακριά από την πίεση, αλλά όλο αυτό από ένα σημείο και μετά σου αφαιρεί το κίνητρο. Κρατάμε ότι το έγραψαν οι Πορτογάλοι, δεν το συζητάμε ότι θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Ο Μαρτίνς έχει αποδείξει αν είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, που είναι, με την δουλειά του στον Ολυμπιακό. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει φορτσάρει, είναι σημαντικό να κλείσει άμεσα τον προπονητή του. Ένα από τα κριτήρια που υπάρχει είναι να έχει κάνει πρωταθλητισμό. Να ξέρει από την πίεση, το πρέπει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα κινηθεί για τουλάχιστον 7-8 ποδοσφαιριστές, έχοντας πάρει ήδη δύο, ενώ είναι θέμα ημερών και η ανακοίνωση της απόκτησης του Γεντβάι, με κανονική μεταγραφή από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Παράλληλα, ο Αθανασίου σημείωσε ότι τουλάχιστον τέσσερις εξ αυτών ήτοι αριστερός μπακ, δύο εξτρέμ και ένας στόπερ, θα λογίζονται για βασικοί, θα έρθει δεδομένα ένας παίκτη στο 8 ενώ πρέπει να δούμε και τι θα γίνει και με την περίπτωση του Ντραγκόφσκι, που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like