Αρχική » Αθανασίου: «Η πιθανότερη 11αδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα – Κωμικό όλο αυτό που συνέβη με τον τελικό»

Αθανασίου: «Η πιθανότερη 11αδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα – Κωμικό όλο αυτό που συνέβη με τον τελικό»

by admin

Το πρώτο από τους τρεις εναπομείναντες «τελικούς» ως το τέλος της σεζόν θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

O Nίκος Αθανασίου μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» μίλησε για την επικρατέστερη ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα ο Φατίχ Τερίμ, τονίζοντας ότι είναι ένα ματς «δίχως αύριο» για τους πράσινους το οποίο μπορεί να σημάνει και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτήριου, ενόψει της επόμενης σεζόν, πριν από τον τελικό Κυπέλλου.

«Τελικός για Παναθηναϊκό και σήμερα στην Τούμπα και την Κυριακή με Ολυμπιακό, πριν το ματς με τον Άρη. Η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι με Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, , Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτα, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Σπόραρ. Σίγουρα είναι μεγάλη απουσία του Ιωαννίδη, αλλά και ο Σπόραρ μπορεί να ανταπεξέλθει.»

Αναφορικά με τον τελικό Κυπέλλου και τις οριστικές αποφάσεις που πάρθηκαν για αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε: «Είναι αστείο είναι κωμικό όλο αυτό που συνέβη με τον τελικό Κυπέλλου. Είναι 100%… ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που γίνεται. Είναι ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βλέπουν στον Άρη ως μέγιστο κακό την προοπτική του ΟΑΚΑ.»

Ακούστε επίσης πως σχολίασε τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σε Μέσο της Σουηδίας:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like