Αρχική » Αθανασίου: «Ζωτικής σημασίας η πρόσληψη προπονητή έως την Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό – Το μόνο πρόβλημα με Σάρι»

Αθανασίου: «Ζωτικής σημασίας η πρόσληψη προπονητή έως την Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό – Το μόνο πρόβλημα με Σάρι»

by admin

Μια παράμετρο, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι στην… υπερβατική πρόταση του Παναθηναϊκού για τριετή συνεργασία, κατέγραψε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Επειδή δεν υπήρξε κάτι άλλο μέσα στην ημέρα, πέρα από την αναμονή για την απάντηση του Σάρι στον Παναθηναϊκό, το πιο σημαντικό και που πρέπει να σταθούμε είναι σε κάποια οικογενειακά και προσωπικά θέματα. Έχασε πρόσφατα την μητέρα του, ενώ και ο πατέρας του είναι σε κακή κατάσταση. Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% ότι αυτός είναι ο λόγος που αργεί να απαντήσει, νομίζω ότι πρέπει να το κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που το λένε από την Ιταλία αυτό. Το οικονομικό κομμάτι, η διάρκεια και το όραμα που έχει ο Παναθηναϊκός για την συνεργασία τους, είναι λυμένα όλα. Είναι ζωτικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό να έχει νέο προπονητή μάξιμουμ μέχρι την Παρασκευή. Θυμίζω ότι η προετοιμασία αρχίζει σε δέκα μέρες», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η δεύτερη λύση για τον πάγκο του «τριφυλλιού» δεν θα είναι κάποια περίπτωση που θα έχει πολύ μεγάλη απόσταση από τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος προφανώς είναι «μια κατηγορία μόνος του», αλλά θα είναι ικανός να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στον κόσμο.

Ο Αθανασίου εκτίμησε ότι, ανεξάρτητα από το πως θα κυλήσει η να σεζόν, πάλι στο τέλος της θα συζητάμε ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειάζεται μια μεγάλη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως τώρα που θα την καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σημειώνοντας πως, από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι και τώρα, έχει υπάρξει διαδοχική αύξηση του μπάτζετ των «πράσινων», με το… all in να αποτελεί διάθεση της διοίκησης και στην προκειμένη περίπτωση.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like