Αρχική » Αθανασίου: «Για αυτό καθυστερεί η απάντηση του Σάρι στον Παναθηναϊκό – Απόλυτα σωστή η προσέγγιση σε όλους τους τομείς»

Αθανασίου: «Για αυτό καθυστερεί η απάντηση του Σάρι στον Παναθηναϊκό – Απόλυτα σωστή η προσέγγιση σε όλους τους τομείς»

by admin

Την εκτίμηση ότι η Λάτσιο είναι η «υπεύθυνη» για το ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι ζήτησε διορία έως σήμερα για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό, που έχει πάντως καλύψει απόλυτα τα θέλω του, έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η διαδικασία οδεύει προς ολοκλήρωση. Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης, το είπαμε ξανά. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, η πρόταση του Παναθηναϊκού έχει υπερκαλύψει ο Σάρι. Το τι παπατζιλίκι διαβάζω αυτές τις ημέρες, είναι άλλο πράγμα. Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να προτείνει λύσεις ακόμα και στα προσωπικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Σάρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις το άλφα και το ωμέγα είναι πως θα προσεγγίσεις τον άνθρωπο αυτό, ότι όντως θα είναι τόσο σημαντικός και πως τον βλέπεις ως τον προπονητή που θα αλλάξει το κλαμπ, αλλά και τον εκτιμάς σαν άνθρωπο. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο ίδιος περιμένει την Λάτσιο, υπάρχει μια εκτίμηση ότι ο Τούντορ θα λύσει την συνεργασία του μαζί της μέσα στην ημέρα. Για αυτό καθυστερεί η απάντηση. Ο δικηγόρος του Σάρι είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θα απαντήσει εντός της Τετάρτης. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, από το να περιμένεις, όταν στοχεύεις τόσο ψηλά. Μέσα στην ημέρα θα ξέρουμε οριστικά, πάντως», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ναι μεν το «τριφύλλι» έχει προχωρήσει αρκετά και μια δεύτερη περίπτωση προπονητή, αλλά πάντοτε ελλοχεύει κίνδυνος να χαθεί κι αυτός, όσο μένει ανοιχτή η υπόθεση.

Ο Αθανασίου τόνισε πως, αν ο Σάρι απαντήσει αρνητικά τελικά, τότε θα πρέπει ο Παναθηναϊκός Παρασκευή ή Σάββατο μάξιμουμ να έχει βρει προπονητή και να προχωρήσει άμεσα την συνεργασία μαζί του.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like