Αρχική » ΑΕΚ: «Η κλήση του Αλμέιδα βασίστηκε σε δυο δημοσιεύματα – Όλοι έχουν δει σε ποιες συνθήκες βρέθηκε»

ΑΕΚ: «Η κλήση του Αλμέιδα βασίστηκε σε δυο δημοσιεύματα – Όλοι έχουν δει σε ποιες συνθήκες βρέθηκε»

by admin

Θέση για την κλήση του Ματίας Αλμέιδα σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ πήρε η ΑΕΚ.

«Προφανώς και προκαλεί έκπληξη, από την στιγμή που δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση από αστυνομία, παρατηρητές, φύλλο αγώνα κλπ», αναφέρει η τοποθέτηση της «Ένωσης».

Και συνεχίζει: «Απολύτως τίποτα το επιβαρυντικό δεν υπάρχει από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και αστυνομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλήση για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε.

Προφανώς και δεν αγνοούμε το κλίμα που έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν συγκεκριμένες πλευρές πολύ έντονα και με μεγάλη επιμονή τα τελευταία 24ωρα. Θα κληθεί παρόλα αυτά να δώσει εξηγήσεις στην ΔΕΑΒ ο προπονητής μας, με βάση το περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων».

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν εκφράζεται καμία ανησυχία από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, από την οποία σχολιάστηκε χαρακτηριστικά:

«Εννοείται πως είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτε σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα. Όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής μας. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει και όλος ο κόσμος».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like