Αρχική » Αδερφός Τζόκοβιτς: «Το Ντουμπάι δεν ήρθε για να καταστρέψει το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Αδερφός Τζόκοβιτς: «Το Ντουμπάι δεν ήρθε για να καταστρέψει το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

by admin

Ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς, μικρότερο αδερφός του σπουδαίου τενίστα Νόβακ, είναι ο άνθρωπος πίσω από το πρότζεκτ Ντουμπάι που επιχειρεί να μπει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ξεκινώντας την ερχόμενη σεζόν από την Αδριατική Λίγκα.

«Η είσοδός μας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν αντιμετωπίστηκε αρχικά με καλό μάτι. Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε σε όλους ότι δεν ήρθαμε για να καταστρέψουμε το μπάσκετ στην Ευρώπη, αλλά για να το βοηθήσουμε να προοδεύσει. To κάνουμε για το καλό του αθλήματος αρχικά, αλλά και κατ’ επέκταση ως επένδυση σε μια αγορά που αναπτύσσεται», τόνισε ο αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας που θέλει να μπει σταδιακά στην Ευρωλίγκα.

«Δεν μιλάμε πολύ για την Ευρωλίγκα γιατί δεν είναι στο χέρι μας. Δεν είναι μυστικό πως ενδιαφερόμαστε έντονα να παίξουμε στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, αλλά είναι μια μακρά διαδικασία. Όλες οι ομάδες είναι θετικά διακείμενες απέναντι στο Ντουμπάι και το θέλουν στην οικογένεια της Ευρωλίγκας, αλλά απαιτούνται κάποια βήματα και δεν θέλουμε να βιαστούμε. Η είσοδός μας στην Αδριατική Λίγκα είναι ένα σημαντικό βήμα για να δούμε πώς θα συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που τροφοδοτεί την Ευρωλίγκα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like