Αρχική » Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ

Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ

by admin

Μόνο η νίκη είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει το «τρία στα τρία» στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, και να μην κερδίσει η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη, για να μπορέσει να κατακτήσει εκείνος το φετινό τίτλο.

Η αποστολή για τους «ασπρόμαυρους» δεν είναι εύκολη, μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει το μομέντουμ, αλλά θέλουν να αποδείξουν και εκείνοι με τη σειρά τους πως μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ερωτηματικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί η συμμετοχή του Ντεσπόντοφ σε αυτό το ματς, αφού ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Η σημερινή προπόνηση είναι κρίσιμη για τους Θεσσαλονικείς και θα φανεί αν μπορεί να υπολογίζεται ο διεθνής άσος σε αυτό το ματς. Ακόμα και αν ο Ντεσπόντοφ δεν τα καταφέρει, ο Ρουμάνος έχει λύσεις.

Ο Κωσταντέλιας, ο Ζίβκοβιτς, ο Τάισον και ο Μουργκ είναι επιλογές και έχουν δείξει πολλές φορές φέτος πως μπορεί να βασιστεί πάνω τους για να μπορέσει να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον φιναλίστ του Conference League.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like