Αρχική » Άρης: Ύστατη προσπάθεια για Τολιόπουλο-Κλήση σε απολογία από ΕΟΚ

Άρης: Ύστατη προσπάθεια για Τολιόπουλο-Κλήση σε απολογία από ΕΟΚ

by admin

Νέα πρόταση, τελική αυτή τη φορά, αναμένεται να καταθέσει ο Άρης σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον Βασίλη Τολιόπουλο. Οι «κίτρινοι» είχαν ήδη προσφέρει στον 28χρονο γκαρντ τριετές συμβόλαιο για συνολικά 400.000 ευρώ και τώρα θα του προσφέρουν κάποια χρήματα παραπάνω, κάνοντας μια τελευταία υπέρβαση. Θα περιμένουν άμεσα την απάντησή του, προκειμένου να γνωρίζουν αν θα μπορούν να υπολογίζουν σε αυτόν στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Η περίπτωση δεν είναι τόσο απλή, γιατί ο Τολιόπουλος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και αρκετά καλές προσφορές. Ο παίκτης μετά από μια διετία στην οποία είχε συνολικές απολαβές 80.000 ευρώ είναι λογικό να θέλει να εξαργυρώσει την καταπληκτική του σεζόν, χωρίς πάντως να έχει κλείσει την πόρτα της παραμονής. Είναι προφανές πως και ο ίδιος περιμένει να δει το ενδιαφέρον της αγοράς, από όπου Τουρκ Τέλεκομ σίγουρα όπως και άλλες ομάδες (από τη Γαλλία και όχι μόνο) τον έχουν προσεγγίσει.

Πάντως ο Άρης δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, αφού δεν θέλει να ρισκάρει να βγει εκτός μπάτζετ έχοντας με πολύ κόπο καταφέρει να εξυγιάνει την ΚΑΕ από τα χρέη του παρελθόντος. Η υπόθεση εκτιμάται πως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα κλείσει τις επόμενες το πολύ 2-3 εβδομάδες.

Σε απολογία από την ΕΟΚ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ Άρης για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την τελευταία αναμέτρηση με τον Προμηθέα για τα playoffs. Η απολογία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με το Περιστέρι bwin, που θα κρίνει και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα (21:15).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like