Αρχική » Άρης: Την τελευταία στιγμή Σανόγκο και Χάρελ με Περιστέρι bwin

Άρης: Την τελευταία στιγμή Σανόγκο και Χάρελ με Περιστέρι bwin

by admin

Με προπόνηση στο ΣΕΦ ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης με το Περιστέρι bwin (21:15), που θα κρίνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει πάρει μαζί του στην αποστολή και τους τραυματίες Ίσμαελ Σανόγκο (τράβηγμα στο δικέφαλο) και Ρόνι Χάρελ (οστικό οίδημα), ωστόσο η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ. Πάντως οι πιθανότητερς, ειδικά για τον δεύτερο, δεν είναι πολλές και έτσι όλα δείχνουν πως ο Έρικ Ριντ θα πάρει ξανά θέση στην εξάδα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, σε μια έδρα ενός αντιπάλου που φέτος έδειξε μια σταθερότητα καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, κάνοντας πολύ καλές νίκες στην Ελλάδα και φτάνοντας μέχρι το Final 4 του Basketball Champions League. Πρέπει για μια ακόμη, τελευταία, φορά να δείξουμε ότι θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο γήπεδο τους. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί απ’ αυτό το τελευταίο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like