Αρχική » Άρης – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Άρης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που πιθανότατα θα καθορίσει τον τίτλο της Stoiximan Super League.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άρης – ΠΑΟΚ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Κλεάνθης Βικελίδης» (22.800), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Όρελ Γκρίνφιλντ.
  • Πρώτος γύρος: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: ΠΑΟΚ – Άρης 0-0, Άρης – ΠΑΟΚ 2-1.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς, με τον ΠΑΟΚ να έχει τρεις νίκες έναντι δύο του Άρη και δύο παιχνίδια να μένουν στην ισοπαλία.
  • Στις τελευταία δέκα αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο τον Άρη οι δύο ομάδες έχουν από τέσσερις νίκες, με δύο ματς να λήγουν ισόπαλα.
  • Σε δέκα από τα τελευταία 13 μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5, ενώ σε εννιά από αυτά σημειώθηκαν under 1,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Άρη

Επέστρεψε στη δράση δείχνοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα κι εν τέλει πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία με 4-2. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο κάνοντας αρκετά κακή εμφάνιση, όμως στο δεύτερο έκανε την ολική ανατροπή. Δύο γκολ πέτυχε ο Μορόν (46’, 76’) με δύο ασίστ του Φατόρε, ενώ ο τελευταίος βρήκε και δίχτυα στο 78’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φετφατζίδης στο 89’. Πλέον, όλοι στον Άρη έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα δύο κρίσιμα ματς με τον ΠΑΟΚ για το φινάλε των πλέι-οφ και με τον Παναθηναϊκό για τον τελικό του κυπέλλου.

Stat attack: Έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία έξι ματς εντός έδρας.

Απουσίες: Μπήκαν στις προπονήσεις αλλά παραμένουν αμφίβολοι οι Βέλεθ και Τζούρασεκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Νταρίντα, Ζιλ – Σουλεϊμάνοφ, Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο – Μορόν.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Συνέχισε τις σπουδαίες νίκες με το επιβλητικό 4-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Προηγήθηκε με τον Τάισον στο 37’, έπειτα από ένα πολύ κλειστό πρώτο ημίχρονο που σημειώθηκαν λίγες καλές φάσεις πέρα από το δοκάρι του Μπράντον Τόμας. Ο Ζίβκοβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πέναλτι στο 72’, και το γκολ του Γερεμέγεφ στο 78’ δεν πτόησε τους γηπεδούχους. Ο Βιεϊρίνια έκανε το 3-1 στο 89’ και με δεύτερο γκολ στο 90+2’ ο Ζίβκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Πλέον, ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τυπικά αυτό που χρειάζεται είναι ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την ΑΕΚ.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Εκτός λόγω τιμωρίας ο Κουλιεράκης, ενώ ο Μουργκ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Γιόνι, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Άρης – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Όλα κρίνονται εδώ όσον αφορά τον πρωταθλητή της φετινής Stoiximan Super League. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο με νίκη, όμως ο Άρης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην το επιτρέψει αυτό. Αναμένουμε ένταση, νεύρα κι ένα δυνατό παιχνίδι, επομένως οδηγούμαστε στις κάρτες. Θα πάμε με τις over 7,5 κάρτες στο 1.97 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like